JADI BURUNG HANTU ! - INILAH REALITI

Friday, 25 November 2016

JADI BURUNG HANTU !

Assalamualaikum.

Hai korang!

Masalah kotak komen dah settle. Tu pun setelah bermacam-macam plan yang Cik Rose cuba. Alahai.. Takpe, kita belajar sikit-sikit kan.

Dek kerana kotak komen yang tak muncul-muncul, memaksa Cik Rose tukar template! Berapa jam dok mengadap laptop ni ha! Alhamdulillah, dah selesai. Tak sedar yang dah pukul 2 pagi. 

Ni semua penangan kopi tadi kot? Dan juga kerana sayangkan blog Inilah Realiri ni :) hihi.

Jadinya, terpaksa jadi burung hantu sementara. 



Comel je kan burung-burung kat atas ni. hihi. Tak naklah letak gambar burung hantu kan. hihi.




3 comments:

  1. demi bog kesayangan, kalau ada yg tak kena sikit mesti rasa tak seronok kan..
    tahniah sbb dah berjaya.. hihihi..

    ReplyDelete