JADI BURUNG HANTU !

November 25, 2016

Assalamualaikum.

Hai korang!

Masalah kotak komen dah settle. Tu pun setelah bermacam-macam plan yang Cik Rose cuba. Alahai.. Takpe, kita belajar sikit-sikit kan.

Dek kerana kotak komen yang tak muncul-muncul, memaksa Cik Rose tukar template! Berapa jam dok mengadap laptop ni ha! Alhamdulillah, dah selesai. Tak sedar yang dah pukul 2 pagi. 

Ni semua penangan kopi tadi kot? Dan juga kerana sayangkan blog Inilah Realiri ni :) hihi.

Jadinya, terpaksa jadi burung hantu sementara. 



Comel je kan burung-burung kat atas ni. hihi. Tak naklah letak gambar burung hantu kan. hihi.




You Might Also Like

3 comments

  1. demi bog kesayangan, kalau ada yg tak kena sikit mesti rasa tak seronok kan..
    tahniah sbb dah berjaya.. hihihi..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS