TUKAR HEADER BARU - AMBIL MOOD POSITIF

Assalamualaikum.

Cik Rose saja edit-edit gambar kat handphone. Sekali rasa macam nak buat header untuk blog. Dah lama tak tukar. Hihi.

Saja ambil mood. Serba baru kan. Moga aura positif tu menyerap dalam diri! Hikhik.

Cik Rose taklah sekreatif orang lain. Tapi Cik Rose mencuba. Sekurang-kurangnya, Cik Rose puas hasilkan sendiri header ni. 

Tadaaa :


Masih mengekalkan tajuk blog di header. Tambah email sebagai promosi! Eh. Hahaha. 

Purple pink warna kegemaran Cik Rose. Itulah warna yang menjadi pilihan Cik Rose sebagai warna tulisan di header tu. 

Gambar-gambar ikon comel tu membuat hati Cik Rose happy jer. 
Camera, lipstick, bedak, beg roda, cupcake, lolipop, bunga dan burung.

Ada berbagai ikon. Itulah tema blog Cik Rose. Cik Rose bisa menulis apa sahaja. Kecantikan, kesihatan, jalan-jalan, resepi mudah, haiwan, dan lain-lain. 

Apa sahaja yang Cik Rose suka akan Cik Rose abadikan di blog. Kerana minat menulis yang mendalam. Biarlah terkadang entry Cik Rose hasilkan agak ringkas, sekurang-kurangnya apa yang Cik Rose maksudkan sampai pada pembaca.

Sekian cerita header. Hihi.

Blog masih dalam proses ubahsuai dan penambahbaikan. Aduhai kotak komen tiada pula... Nak repair jap. Hihi

Previous
Next Post »
Thanks for your comment