Hati-hati dengan Minyak Herba Asma Mujarab yang TIRUAN!

Assalamualaikum.

Apa khabar? Pagi ni Cik Rose nak memperkenalkan dengan korang Minyak Herba Asma Mujarab.



Minyak Herba Asma Mujarab merupakan produk yang telah berada di pasaran dan sesuai di gunakan bagi merawat penyakit asma,lelah,penat dan batuk.Minyak Herba Asma Mujarab adalah Original daripada HQ dan 100% diproses secara "HOME MADE" oleh seorang Pakcik. 

#minyakherbaasmaoriginal #herbaasma #Herbaasmamujarab

#minyakasma #minyakasmaoriginal #penawarasmamujarab

Minyak Herba Asma Mujarab selamat di gunakan untuk bahagian luaran tubuh badan sahaja.Minyak Herba Asma Mujarab adalah penawar nombor satu untuk asma, lelah, semput, batuk, kahak, selsema dan beberapa masalah lain seperti sakit gigi,gigitan serangga,lenguh,tergeliat,luka,sakit perut,terkena api,kembung perut dan lain lain penyakit lagi.




TESTIMONI DAN PENGALAMAN PENGGUNA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB (ORIGINAL)






Hati-hati dengan Minyak Herba Asma Mujarab TIRUAN!

Cik Rose nak korang berwaspada dengan produk tiruan. Aduhai.. Oleh kerana Minyak Herba Asma Mujarab ini mendapat sambutan yang tinggi di seluruh Malaysia dan di luar negara, maka ada pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Dan mereka juga cuba membuat R&D daripada Kilang tanpa kebenaran pemilik asal.


Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.
Antara penipuan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab itu adalah :
1. Kononnya Minyak Herba Asma Mujarab telah menukar labeling/ packaging yang baru. Yang sebenarnya, tidak pernah. Hati-hati ye korang.

2. Pati Herba Asma. Tidak pernah sama sekali MInyak Herba Asma Mujarab ni ada versi PATI. Lihatlah warna minyaknya pun berbeza. 


3. Hologram meditag KKM palsu. Yang ini memang kena lebih teliti. Sampai hologram pun dorang palsukan.


4. Hati-hati dengan hologram yang palsu. Kat bawah ni, Cik Rose sertakan perbezaannya :



Di bawah ni Cik Rose sertakan pembaharuan pada sticker Minyak Herba Asma Mujarab y ang original. 

  • Perubahan pada gambaar kanak-kanak yang sedang senyum.
  • Perubahan pada logo HALAL (bukan HALAL JAKIM)
  • Penambahan pada logo Herba Asli Original.



Korang boleh Scan QR Code  dengan menggunakan Smartphone dan setiap produk yang di scan akan mempunyai nombor siri berbeza di dalam sistem website .
Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.


Cara pengesanan Minyak Herba Asma Mujarab yang original. Scan je dengan smartphone korang yer :



Untuk lebih terperinci dan mudah, boleh tengok video di bawah ni. Ha, sebabnya bila tengok video ni lagi senang kita faham kan.


Jadi, kita ni ni kena lebih berhati-hati tau. Sebab nanti takut tak sama kesannya. Bukan tu je, yang lebih menakutkan, boleh memudaratkan tahap kesihatan pula. Kesan sampingan ni kadang-kadang cepat, kacang-kadang lambat. Lebih baik kita elakkanlah.


Untuk maklumat lanjut berkenaan Minyak Herba Asma Mujarab ini, bolehlah layari 
http://herbaasma.com/ atau terus ke facebook mereka di https://www.facebook.com/PenawarSemputLelahDanAsma

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi nombor tertera :
HQ En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul : 017 6239935 ( Produk Owner)


Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
21 December 2016 at 11:58 ×

minyak nie bagus..
wangi pula tu..

Balas
avatar
admin
21 December 2016 at 14:11 ×

minyak yang label hijau tue x ori eh,,sebab nampak banner iklan kat kedai pakai botol tue

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment