TIPS BLOGGER - Tulislah dengan sepenuh hati

Assalamualaikum.

Amboi.. tajuk. Tips blogger! Hihi.

Saja bikin gempak. Sekali sekala kan.

Sebenarnya, bagi Cik Rose, nak tulis apa pun. Tulislah. Yang penting lahir dari hati. Idea kita dan original. Bukan copy paste. No...no..no. Kalau isu semasa, memang kita tak lari dari menulis benda yang sama. Tu Cik Rose faham. Tapi, olahlah sendiri guna cara penyampaian kita kan.

Kadang kala entry yang biasa-biasa tu lah ramai yang cari!


Tengok macam keyword di atas. Cik Rose memang tak sangka entry santai yang Cik Rose tulis malam tadi boom. Hihi. Ramai yang cari tentang lawak solo akhir dan singgah blog Cik Rose. Alhamdulillah. View untuk entry tu naik dengan jayanya! Alhamdulillah.


Jadi, tulislah seikhlas hati! Hihi.


Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
11 December 2016 at 00:14 ×

Melambak2 orang copy and paste.
Kata2 dri blog saya pun ada juga orang copy paste.
Lantaklah. They cant be the best.

Balas
avatar
admin
12 December 2016 at 00:54 ×

hihihi.. teringin untuk berblog semula..

jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

Modesty Closet

Balas
avatar
admin
12 December 2016 at 22:15 ×

Aah , betul tu , kalau menulis dari hati lebih seronok nak membaca daripada copy paste punya =)

Balas
avatar
admin
18 December 2016 at 16:56 ×

kalau bagi kredit kepada penulis asal, tak apa.. ini copy sebiji-sebiji. itu yang perit

Balas
avatar
admin
18 December 2016 at 22:31 ×

xsalah kan update blog ikut isu2 terkini, asal bukan copypaste....ramai juga yg suka copypaste..xminat lgsg baca..hehehhe~

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment