TIPS BLOGGER - Tulislah dengan sepenuh hati

December 10, 2016

Assalamualaikum.

Amboi.. tajuk. Tips blogger! Hihi.

Saja bikin gempak. Sekali sekala kan.

Sebenarnya, bagi Cik Rose, nak tulis apa pun. Tulislah. Yang penting lahir dari hati. Idea kita dan original. Bukan copy paste. No...no..no. Kalau isu semasa, memang kita tak lari dari menulis benda yang sama. Tu Cik Rose faham. Tapi, olahlah sendiri guna cara penyampaian kita kan.

Kadang kala entry yang biasa-biasa tu lah ramai yang cari!


Tengok macam keyword di atas. Cik Rose memang tak sangka entry santai yang Cik Rose tulis malam tadi boom. Hihi. Ramai yang cari tentang lawak solo akhir dan singgah blog Cik Rose. Alhamdulillah. View untuk entry tu naik dengan jayanya! Alhamdulillah.


Jadi, tulislah seikhlas hati! Hihi.


You Might Also Like

5 comments

  1. Melambak2 orang copy and paste.
    Kata2 dri blog saya pun ada juga orang copy paste.
    Lantaklah. They cant be the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bagi kredit kepada penulis asal, tak apa.. ini copy sebiji-sebiji. itu yang perit

      Delete
  2. hihihi.. teringin untuk berblog semula..

    jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    Modesty Closet

    ReplyDelete
  3. Aah , betul tu , kalau menulis dari hati lebih seronok nak membaca daripada copy paste punya =)

    ReplyDelete
  4. xsalah kan update blog ikut isu2 terkini, asal bukan copypaste....ramai juga yg suka copypaste..xminat lgsg baca..hehehhe~

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS