DAY 8 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - GAMBAR MAKANAN YANG SEDANG DIMAKAN

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Selamat malam! Cik Rose bersiaran di waktu malam.

Menyahut cabaran hari ke 8, gambar makanan yang sedang di makan. Hihi. Di kala jam menunjukkan pukul 8.30 ni, Cik Rose tunjukkan apa yang Cik Rose tengah makan. Sambil layan blog, sambil dok mengunyah. Amboi sangat tau!

Tadaaa :


Coklat Almond Gold dari Whittakers. Coklat kegemaran Cik Rose!
Ada jiran balik dari kampung. Kampung dia kat Langkawi. Jadi, dapatlah merasa coklat ni! Nyum...nyum. sedap. Almond dia banyak tau dalam coklat ni. Puas hati!

Korang suka tak makan coklat?. Coklat apa?

Cik Rose kat rumah tak de geng coklat. Sebabnya suami Cik Rose memang tak suka benda manis-manis macam coklat, kek, puding.. Jadinya, memang makan tak bertemanlah. hihi. Tapi, kalau balik kampung, banyak geng. Anak-anak sedara ramai. Sampai berebut-rebut. Sebenarnya syok bila makan berebut dengan anak sedara. Baru meriah dan bertambah selera tu. hihi.

Ok, sehingga berjumpa di lain entry. Cik Rose nak sambung kerja lain sat.

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger
Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
12 January 2017 at 21:07 ×

hilang stress bila ada coklat ni kannnnn

Balas
avatar
admin
12 January 2017 at 22:49 ×

Banyak almond tu yang best :)

Balas
avatar
admin
13 January 2017 at 17:00 ×

Ye . Tepat sekali. Hihi

Balas
avatar
admin
13 January 2017 at 17:01 ×

Ye rose cukup seka coklat yang ada kekacang ni.

Balas
avatar
admin
13 January 2017 at 17:01 ×

Memang sedap. Tapi tak dapat nak makan selalu. hikhik.

Balas
avatar
admin
20 January 2017 at 16:04 ×

hehehhe,,,,,,,kita xmkn coklat sgt...tp suka je makan..

done komen...
jemput baca dan komen entry wawa
http://www.wawaashiharaa.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-8.html

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment