Milagro Coffee | Kopi Pracampuran yang sesuai buat penghidap Kencing Manis

January 07, 2017

Assalamualaikum.

Entry khas buat coffee lover macam Cik Rose ni ha!

Korang suka tak minum kopi? Family korang macam mana? Suka tak? Cik Rose ni memang hantu kopi. Hikhik. Tak kisah, kopi biasa, nescafe, mocha, cappucino, latte dan ape je la. Cik Rose minum semua. 

Tapi, lambakan produk kopi di pasaran ni macam cendawan yang tumbuh lepas hujan, kan? Banyak sangat! Kandungan gula tu yang merisaukan. Sesuai tak dengan yang ada penyakit-penyakit tertentu ni macam kencing manis tu kan. 

Tadaaa Cik Rose kenalkan dengan Milagro Coffee!



MILAGRO ni adalah Kopi Patawali yang dapat membantu merawat, mencegah dan mengawal pelbagai penyakit termasuklah kencing manis, darah tinggi, sakit sendi, kanser, keradangan, alahan, batuk dan juga malaria. Haaa, jangan cakap Cik Rose tak payung ok. Yang ada penyakit macam Cik Rose sebut tadi tu tak perlu risau dah. Boleh ambil Milagro Coffee ni!


Mengikut apa yang tertera di website Milagro Coffee adalah seperti berikut :

Herba utama yang digunakan dalam Milagro Kopi adalah Tinospora Crispa.Tinospora Crispa merupakan tumbuhan jenis mendaki dan berada dalam tumbuhan keluarga Menispermaceae. Ia juga dikenali dengan pelbagai nama vernakular seperti "Patawali" atau "Akar Seruntum" kepada orang Melayu. Tinospora Crispa telah digunakan oleh ramai pengamal tradisional untuk pelbagai rawatan seperti demam, tekanan darah tinggi, luka, cacing usus, jangkitan kulit, dan juga hiperglisemia. Selain daripada itu, Tinospora Crispa juga digunakan dalam merawat kencing manis dalam bentuk ekstrak akueus disebabkan oleh kesan hipoglisemik yang boleh mengurangkan paras glukosa darah.



Milagro Coffee merupakan satu kopi pracampur yang dicampur dengan kopi Arabika dan Robusta dan dipertingkatkan dengan beberapa estrak herba khas seperti Tinospora Crispa, Halia, Lada Hitam dan Rock Salt. Hasil daripada gabungan herba ini mampu merawat pelbagai jenis penyakit dan juga boleh meningkatkan sistem imun yang diperlukan oleh badan kita. 


KEBAIKAN MILAGRO COFFEE

MILAGRO - COFFEE PATAWALI
Ianya boleh membantu merawat, mencegah & mengawal : 
✔ Penyakit Kencing Manis
✔ Darah Tinggi 
✔ Sakit Sendi 
✔ Kanser
✔ Cergas Badan 
✔ Bertenaga
✔ Hilang Penyakit Gatal2 
✔ Keradangan
✔ Alahan 
✔ Batuk 
✔ Demam Malaria 
✔ Menguatkan TENAGA BATIN 
✔ Awet Muda

Selain dari itu Milagro Coffee juga berkhasiat : 

✔ Tinggi AntiOksidan
✔ Menguatkan Saraf & sistem pertahanan tubuh badan
✔ Mengembalikan tenaga dengan segera

PEEKONGSIAN MEREKA YANG TELAH MENCUBA MILAGRO COFFEE

Suka Cik Rose nak tegaskan di sini. Ini bukanlah ubat. Ini hanya minuman campuran kopi yang mempunyai pelbagai khasiat. Bukan ape, Cik Rose tak nak korang salah faham tau. Apa-apa penyakit pun korang perlu rujuk kepada doktor yer. Jangan pandai-pandai sendiri. Jom baca perkongsian mereka yang telah mencuba Milagro Coffee ni : 






CIK ROSE MINUM MILAGRO COFFEE

Cik Rose memang suka kopi. Apalagi, excited sangat bila nak cuba! Tapi, tapi, tapi. Ni pengakuan jujur yer dari Cik Rose. Masa Cik Rose minum pertama kali tu,  eh eh eh pahit! Hihi. Pahit lain macam masa mula-mula tu. Tapi, bila dah minum tegukan kedua, ketiga dan seterusnya, nyum nyum. Sedap! Hihi. Minum waktu pagi, rasa bertenaga. Alhamdulillah. Tak mengantuk. Tu yang penting. Korang jangan minum waktu malam. Kang tak boleh tidur. Lainlah kalau korang memang nak berjaga malam. Hihi.


HARGA

Harga bagi setiap kotak boleh didapati cuma berharga RM55 SAHAJA!!

NAK BELI MILAGRO COFFEE MACAM MANA?

Kat mana nak order MILAGRO COFFEE ni  ? Meh Cik Rose kongsikan.

FACEBOOK
Milagro Coffee | Penawar Kencing Manis

INSTAGRAM


Boleh juga terus direct contact di whatsapp di talian 012 - 3702676


Untuk korang yang ingin menambah pendapatan, bolehlah hubungi pihak Milagro untuk menjadi Stokis. 

Selamat mencuba 

Milagro Coffee.. emmm sedap ekk.

Jom tengok video-video review Milagro Coffee yang Cik Rose hasilkan  di bawah :


Juga video di bawah ni yer : 



Sehingga berjumpa lagi. Terima kasih !

You Might Also Like

0 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion