PRINT SENDIRI KALENDAR TAHUN 2017


Assalamualaikum.

Gigih tahun ni Cik Rose cari kalendar online. Print sendiri. hikhik. Sebabnya tahun ni dapat kalendar meja yang tak ada ruang nak tulis-tulis. Cik Rose ni memang suka tulis -tulis kat kalendar. Senang nak ingat kan. 

Kalendar kuda jugak yang best! 

Kat bawah ni contoh kalendar yang Cik Rose dan kawan-kawan ambil. Dan edit sendiri sikit-sikit. Masukkan tarikh gaji dan sebagainya. 


Cik Rose dan kalendar memang tak dapat dipisahkan. 


Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
5 January 2017 at 10:57 ×

Mesti tak pernah lupa tarikh ni..Akak ni walaupun suri rumah tapi boleh kata hari2 tak ingat tarikh..heheh

Balas
avatar
admin
5 January 2017 at 14:04 ×

dah buat dah calendar tahun ni.. dah siap print dah cuma tu lah nak jugak calendar meja. maklumlah ruang kerja ciktie tak ada dinding tahun ni

Balas
avatar
admin
5 January 2017 at 16:12 ×

aida pon tak bleh takde kalenda.
kat umah ada 1 dah kalendar kuda.
kat opis ni ada 2.
kalendar jabatan & kalendar sspn.
bila ada kalendar, mudah skit kan kita.
if not mcm tak lengkap :(

Balas
avatar
admin
5 January 2017 at 16:20 ×

kita suka kalender meja ni senang nk capai dan conteng ...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment