PRINT SENDIRI KALENDAR TAHUN 2017

January 05, 2017


Assalamualaikum.

Gigih tahun ni Cik Rose cari kalendar online. Print sendiri. hikhik. Sebabnya tahun ni dapat kalendar meja yang tak ada ruang nak tulis-tulis. Cik Rose ni memang suka tulis -tulis kat kalendar. Senang nak ingat kan. 

Kalendar kuda jugak yang best! 

Kat bawah ni contoh kalendar yang Cik Rose dan kawan-kawan ambil. Dan edit sendiri sikit-sikit. Masukkan tarikh gaji dan sebagainya. 


Cik Rose dan kalendar memang tak dapat dipisahkan. 


You Might Also Like

4 comments

  1. Mesti tak pernah lupa tarikh ni..Akak ni walaupun suri rumah tapi boleh kata hari2 tak ingat tarikh..heheh

    ReplyDelete
  2. dah buat dah calendar tahun ni.. dah siap print dah cuma tu lah nak jugak calendar meja. maklumlah ruang kerja ciktie tak ada dinding tahun ni

    ReplyDelete
  3. aida pon tak bleh takde kalenda.
    kat umah ada 1 dah kalendar kuda.
    kat opis ni ada 2.
    kalendar jabatan & kalendar sspn.
    bila ada kalendar, mudah skit kan kita.
    if not mcm tak lengkap :(

    ReplyDelete
  4. kita suka kalender meja ni senang nk capai dan conteng ...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS