TIPS DAPATKAN KULIT CANTIK DAN BERSIH DENGAN CINNAMON MASKER

January 22, 2017

Assalamualaikum.

Perempuan mana yang tak nak muka cantik berseri kan. Kulit flawless dan glowing tu bonus!

2017 ni entah kenapa mood cantik tu on je! Hihi. Kalau korang tengok instagram Cik Rose tu, korang boleh tengok banyak Cik Rose beli. Hihi. Bukanlah perasan cantik. Jangan salah faham. Cuma suka beli produk kecantikan jer. Aduhaiii habis duit tabung kalau macam ni! 

Ok, kali ni Cik Rose nak share tips untuk dapatkan kulit yang cantik berseri! Wahhh sangat bila nak share tips bagai ni tau! 

Masker! 

Korang pakai tak masker? Rajin tak nak bermasker bagai ni? Proses penjagaan kulit wajah, kena ada pencuci muka, penyegar, pelembab. Ha tu wajib. Tu pun kalau korang buat setiap hari, dah dapat hasil yang tip top. Cuma nak bonus, kenalah berscrub atau bermask atau bermasker! Pilih nak yang mana. Hihi. 

Cik Rose nak kenalkan dengan korang CINNAMON MASKER dari DK Beauty. Tadaaaa :


Walau botolnya comel, namun banyak kebaikannya. Kuncinya ialah korang kena rajin!



Sana sini kecoh dengan produk yang ada merkuri, paraben dan lain-lain yang mendatangkan kesan buruk jika diamalkan. No, no, no. Ni Cik Rose kenalkan masker home made tau.

Rahsia cantik sepanjang masa tanpa produk yg mengandungi bahan kimia. 

Bahan asas CINNAMON MASKER ni ialah campuran :
 🌸 kulit kayu manis
 🌸 organic rice - beras organik
 🌸 milk - susu

Kenapa guna kulit kayu manis? Kulit kayu manis ni sebenarnya sangat elok utk rawat jerawat, pudarkan parut dan dapat melembabkan kulit wajah. Bukan untuk masak jer kan. 

Cinnamon Masker dari DK Beauty dah berwajah baru! Amboi... pink uols!



Petua Hilangkan Parut dengan Kulit Kayu Manis :

Pssst dah alang-alang cerita pasal kayu manis. Teringat Cik Rose petua yang mak Cik Rose bagi dulu. Nak hilangkan parut kesan kudis ke, jerawat ke, ambil kulit kayu manis tu. Tumbuk sampai lumat. Pastu campur air sikit. Kemudian sapu kat parut. Buat selalu, nanti nampak kesan positifnya!


Kelebihan Cinnamon Masker dari DK Beauty : 

🌸 Mengecutkan jerawat

🌸Menegangkan kulit muka
🌸Merawat masalah resdung
🌸 Menanggalkan sel kulit mati
🌸Mencerahkan kulit
🌸Mencegah kuman resdung
🌸Memudarkan parut
🌸Melicinkan dan melembutkan kulit muka




Cara Penggunaan Cinnamon Masker dari DK Beauty : 

💐 Basahkan muka, dan ambil cinnamon masker dalam sukatan 1 sudu

💐 Scrubkan wajah secara memutar
💐 Biarkan cinnamon masker di wajah 10 -15 minit@sehingga kering
💐 Kemudian bilas dgn air bersih
💐 Insyaallah kulit akan berasa bersih
💐 Gunakan sekurang-kurangnya seminggu 2-3 kali.


Harga? 

Hanya RM 15 untuk sebotol. Tidak termasuk postage yer.



Kalau korang berminat boleh hubungi :


017-9764394 (whatsapp atau sms)


Maklumat lanjut boleh ke laman facebook :


Fb : normawati paiman


Untuk yang berada di sekitar Batu Pahat, boleh cod jer yer :)



Jom cantik sama-sama.
#moodcantikon2017





You Might Also Like

2 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS