Breaking

Thursday, 2 February 2017

DAY 29 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - MENU SARAPAN

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Selamat pagi semua. Moga semuanya sihat sahaja. 

Ok, MENU SARAPAN menjadi cabaran bagi hari ke 29. Pagi tadi, Cik Rose makan mihun goreng letak sambal tempe dan telur hancur. Minum air neslo ais. Alhamdulillah, kenyang sampai entry ini ditaip. hihi. Makan kedai jer. Hari berkerja memang makan kedai pun. 

Tapi, tak ada gambar. Tak ingat pulak nak ambil gambar bagai. Lagipun seganlah orang ramai kat kedai nak ambil-ambil gambar. hikhik.

Sekarang ni tekak asyik nak neslo jer. Kalau tak mesti nescafe atau kopi. Sekarang ni neslo pulak. Selagi terasa nak minum, Cik Rose layankan aje. hikhik.


Teringin nak buat overnight oat tu. Tapi, takut tak termakan pulak. Pernah beli oat haritu. Sudahnya tak buat-buat. hihi.




#jdtblogger 
#31dayschallengebyjdtblogger

4 comments:

  1. nasib xde gambar..kalau tak kecur akak hehehe

    ReplyDelete
  2. neslo mengingatkan kita kat big boss sorang tu. gemar sangat gan air ni

    ReplyDelete
  3. betul betul mkan selagi ada nikmat nk makan

    ReplyDelete
  4. Buat lebih sikit overnight oat tu kakk. eehehehe

    http://www.uyulrosli.com

    ReplyDelete