DAY 29 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - MENU SARAPAN

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Selamat pagi semua. Moga semuanya sihat sahaja. 

Ok, MENU SARAPAN menjadi cabaran bagi hari ke 29. Pagi tadi, Cik Rose makan mihun goreng letak sambal tempe dan telur hancur. Minum air neslo ais. Alhamdulillah, kenyang sampai entry ini ditaip. hihi. Makan kedai jer. Hari berkerja memang makan kedai pun. 

Tapi, tak ada gambar. Tak ingat pulak nak ambil gambar bagai. Lagipun seganlah orang ramai kat kedai nak ambil-ambil gambar. hikhik.

Sekarang ni tekak asyik nak neslo jer. Kalau tak mesti nescafe atau kopi. Sekarang ni neslo pulak. Selagi terasa nak minum, Cik Rose layankan aje. hikhik.


Teringin nak buat overnight oat tu. Tapi, takut tak termakan pulak. Pernah beli oat haritu. Sudahnya tak buat-buat. hihi.




#jdtblogger 
#31dayschallengebyjdtblogger

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
2 February 2017 at 11:24 ×

nasib xde gambar..kalau tak kecur akak hehehe

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 11:43 ×

neslo mengingatkan kita kat big boss sorang tu. gemar sangat gan air ni

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 15:33 ×

betul betul mkan selagi ada nikmat nk makan

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 18:21 ×

Buat lebih sikit overnight oat tu kakk. eehehehe

http://www.uyulrosli.com

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment