DAY 31 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - GAMBAR SELFIE @ BERSAMA TERSAYANG

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Hai semua! Tibalah masa hari yang dinanti-nanti. Cabaram hari ke 31 iaitu hari terakhir. Fuhhh dapat juga menjayakan misi cabaran dari #teambloggerjdt

Cabaran di hari terakhir ialah gambar selfie atau gambar bersama yang tersayang. Wah ada pilihan. Nak pilih yang mana yer? Emmm Cik Rose pilih yang bersama tersayanglah. Hihi.


Gambar di pagi Syawal bersama Mr Army. Masa ni di rumah mertua Cik Rose di Jitra. Gambar tu pula dari task review tahun lepas. Alhamdulillah, rezeki. 

Korang.... sejak dua menjak ni handphone Cik Rose main cak -cak. Kejap ok kejap tak ok. Tak dapat nak berwhatsapp bagai. Updated fb dan ig guna laptop. Rasa lain pula! Macam susah jer. Hahaha.. nasib jumpa handphone lama-lama bolehlah on kejap. Nak install whatsapp dan lain-lain boleh tak lepas pulak. Memory kecik kot. Hihi.

Tapi, benda ni mengajar erti kesabaran sebenarnya! Hahaha.


Ok sekian cabaran hari ini. Moga korang terus hadir di sini memeriahkan blog Cik Rose macam selalu yer. Terima kasih :)


#jdtblogger 
#31dayschallengebyjdtblogger

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
5 February 2017 at 22:54 ×

assalamualaikum rose..sama cantik sama padan...:)

Balas
avatar
admin
6 February 2017 at 10:48 ×

alahmdulillah..berjaya dah selesaikan challenge by jdt blogger

Balas
avatar
admin
7 February 2017 at 17:45 ×

tahniah cik rose dapat siapkan 31 days challeng.. henpon dah ok belum?

Balas
avatar
admin
8 February 2017 at 15:51 ×

wahhhh cik rose mmg rajin n gigih

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment