DAY 31 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - GAMBAR SELFIE @ BERSAMA TERSAYANG

February 04, 2017

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Hai semua! Tibalah masa hari yang dinanti-nanti. Cabaram hari ke 31 iaitu hari terakhir. Fuhhh dapat juga menjayakan misi cabaran dari #teambloggerjdt

Cabaran di hari terakhir ialah gambar selfie atau gambar bersama yang tersayang. Wah ada pilihan. Nak pilih yang mana yer? Emmm Cik Rose pilih yang bersama tersayanglah. Hihi.


Gambar di pagi Syawal bersama Mr Army. Masa ni di rumah mertua Cik Rose di Jitra. Gambar tu pula dari task review tahun lepas. Alhamdulillah, rezeki. 

Korang.... sejak dua menjak ni handphone Cik Rose main cak -cak. Kejap ok kejap tak ok. Tak dapat nak berwhatsapp bagai. Updated fb dan ig guna laptop. Rasa lain pula! Macam susah jer. Hahaha.. nasib jumpa handphone lama-lama bolehlah on kejap. Nak install whatsapp dan lain-lain boleh tak lepas pulak. Memory kecik kot. Hihi.

Tapi, benda ni mengajar erti kesabaran sebenarnya! Hahaha.


Ok sekian cabaran hari ini. Moga korang terus hadir di sini memeriahkan blog Cik Rose macam selalu yer. Terima kasih :)


#jdtblogger 
#31dayschallengebyjdtblogger

You Might Also Like

6 comments

  1. assalamualaikum rose..sama cantik sama padan...:)

    ReplyDelete
  2. alahmdulillah..berjaya dah selesaikan challenge by jdt blogger

    ReplyDelete
  3. tahniah cik rose dapat siapkan 31 days challeng.. henpon dah ok belum?

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS