BENGKUNG MODEN DARI SHAPEE SESUAI UNTUK SEMUA WANITA YANG INGINKAN BENTUK BADAN YANG LANGSING

BENGKUNG MODEN DARI SHAPEE SESUAI UNTUK SEMUA WANITA YANG INGINKAN BENTUK BADAN YANG LANGSINGAssalamualaikum.

Hai! Hari ni Cik Rose nak cerita bab kecantikan. Wahhh..wahh.. Memiliki bentuk badan yang cantik memang menjadi idaman setiap wanita. Cik Rose nak memperkenalkan bengkung moden yang boleh mengembalikan bentuk badan korang macam sebelum bersalin dulu. Eh eh, bukan untuk wanita yang dah bersalin je. Untuk anak dara pun boleh! Cik Rose teruja sangat bila dapat set bengkung dari Shapee ni tau. Macam tahu-tahu je Cik Rose nak berusaha langsingkan badan ni ha. Tercapaikah? Hihi.. Tunggu.. 

Berita baiknya untuk ibu-ibu yang telah melahirkan anak, tak kisahlah normal atau pembedahan. Semua boleh pakai. Insyaallah selesa! Jangan risau yer. 

Bengkung moden dari Shapee ni memang mudah sangat nak pakai. Korang boleh je pakai sendiri, tak payah minta tolong suami atau mak nak ikat-ikat bagai. Jimat masa. Dahlah mudah, boleh adjust ikut keselesaan korang jugak. . Materialnya pula terdiri daripada polyester, elastane dan cotton



Belly Wrap Basic




Walau korang pakai berjam lamanya, jangan runsing. Mesti risau sebab tak selesa, ketat, kedudukan berubah,panas. Itu yang jadi rimas dan tak nak pakai bengkung, kan? Eh, dengan Belly Wrap Basic, semua tu tak ada! Elok je terletak. Pergerakan tubuh pun lancar, takdelah korang kena duduk tegak je dan control-control ayu je kan.




Hips Wrap Plus+


Kebanyakan wanita yang bersalin akan mengalami perubahan di bahagian pinggul.Membesar. NI yang paling wanita di luar sana takutkan. Jadi, kenalah pakai Hips Wrap Plus. Sebabnya Hips Wrap Plus ni berfungsi  menyokong bahagian pinggul, bawah perut dan bahagian bawah belakang. Cara pakai pun sama juga, cuma perlu zip...zap..jer mengikut keselesaan masing-masing. Korang faham tak zip zap tu apa. Cik Rose main sebut je zip zap. Ala yang lekat-lekat tu. hihi.

HARGA

Harga kedua-dua produk ini adalah berpatutan dan berbaloi dengan fungsinya. Hanya RM55.00 untuk Belly Wrap Basic dan RM45.00 untuk Hips Wrap Plus+. Ok kan? Bagi Cik Rose, harganya mampu milik. 





Untuk keterangan lanjut berkenaan bengkung ini dan produk Shapee yang lain korang bolehlah rujuk keterangan di bawah :



Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
1 March 2017 at 14:28 ×

waaaaaaaaa menarik nih...
cumanya org yg dh lama bersalin mcm akak ni boleh ke? hehehehhe

pastu ada ke saiz beso mcm akak ni... tak sabar nk tgk kt web nya

Balas
avatar
admin
1 March 2017 at 16:32 ×

dari segi harga tiada masalah kot. tengok pun cam cantik je

Balas
avatar
admin
2 March 2017 at 10:20 ×

Bestnya. Dpt try. Dpt buat review
Nice sharing

Nak juga dapat utk review.
Help me ros. Hiks

Balas
avatar
admin
2 March 2017 at 22:14 ×

nak pakai bengkung..takut rasa tak bernafas je

Balas
avatar
admin
6 March 2017 at 12:07 ×

senang nak pakai dah sekarang ni... tak macam dulu...


psssttt... jemput join http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

- Mia Liana -

Balas
avatar
admin
7 March 2017 at 09:42 ×

wahhh, makin senanglah nak ramping

Balas
avatar
admin
7 March 2017 at 16:22 ×

assalamualaikum ci rose...mmg ramping la lepas ni kn...:)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment