JOM BELI PERFUME DEXANDRA DARI CIK ROSE

March 13, 2017

BELI PERFUME DEXANDRA | Assalamualaikum. Apa khabar semuanya. Moga sihat-sihat je yer. Hari ni hati berbunga riang. Eh kenapa happy je Cik Rose ni? Ehem..ehem..

Hari ni Cik Rose nak cerita tentang perfume Dexandra! Mesti korang dah tahu kan? Kalau korang berminat nak beli, boleh beli dari Cik Rose. Tak perlu susah-susah cari kat mana nak beli perfume Dexandra ni. 



Apa yang best dengan Perfume Dexandra ni?

Ni Cik Rose nak bagitahu ni. Ada beberapa ciri pada perfume Dexandra yang membuatkan ramai yang mula jatuh hati.


1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET

Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA.
Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh dorang sebelum beli ialah " TAHAN LAMA tak perfumes awak  ni?" atau
" Berapa jam ketahanan perfumes ni? Menurut mereka yang pernah guna perfume Dexandra ni, ianya tahan sehingga 8 jam. Wah bestnya. Sembur kat bahagian tertentu seperti nadi, leher. Dan rasakan sampai petang berbau harum! 




2) BOLEH BAWA SOLAT
" Boleh bawa solat tak?" Mestilah kita bertanya kan. Cik Rose pun pentingkan hal ni. Jangan risau.  ALKOHOL De'Xandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya  boleh di bawa solat.



3) BOLEH BAWA TRAVEL
Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa. Bukan kata nak travel, nak pergi office pun senang. Nak pergi jalan-jalan pun mudah, letak je dalam beg tangan. 



Di sini Cik Rose senaraikan beberapa ciri khas Perfume dari DEXANDRA ni :

1) 35ml , EDP perfume 

2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA


Tapi, korang kena ingat bahawa Dexandra tidak menjanjikan ia 100% mirip tetapi ia lebih baik dari segi ketahanan. De'Xandra hanya perlu di spray 2-3kali sahaja kerana kekuatan baunya lebih kuat tetapi lama kelamaan baunya semakin lembut, mirip dan tahan. Cuba dulu ya perfumes DE'XANDRA. 

Antara pilihan perfume dari Dexandra untuk para wanita dan gadis :


Kat bawah ni pula perfume Dexandra untuk para lelaki :


Cik Rose jujur ni, bau dia memang tahan lama. Cik Rose sembur di pergelangan tangan. Kemudian Cik Rose dah basuh tangan bagai, baunya masih ada! Aduhh duh... 

Cuma, korang kena pilih betul-betul wangian yang sesuai untuk diri korang. Jangan ikut kawan sebelah. Hihi. Nanti next entry Cik Rose kupas dengan lebih mendalam yer.

Antara wangian yang menjadi pilihan orang ramai dan selalu mendapat tempat di hati penggemar Dexandra adalah seperti berikut :


Kalau korang berminat nak beli perfume Dexandra ni boleh terus whatsapp Cik Rose yer.

📲📲 Cik Rose = 0194964553
📲📲 Cik Rose = 0194964553
📲📲 Cik Rose = 0194964553

Ok, sekian. Jom kekal mewangi bersama Cik Rose. 🌹


You Might Also Like

8 comments

  1. skrg ramai yg jual perfume nih..

    ReplyDelete
  2. akak setuju ngn semua ciri2 kt atas tu sbb akak dh beli pun dexandra nih, akak beli bombshell ngn hugo boss utk suami akak...
    bau dia mmg tahan lama sembur skit pun dh mewangi betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose pun guna bombshell. Lagi satu midnight fantasy.

      Delete
  3. assalamualaikum rose...mmg wangi sangat baunya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam mama. Ye betul.. Wangi.

      Delete
  4. bau dia memang harum rose..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion