Menangis teresak-esak disebabkan perubahan hormon?

March 09, 2017

Assalamualaikum.

Selamat malam. 
Rentetan status di facebook sebentar tadi, ada yang pm Cik Rose. Bertanyakan mengapa? What happen Cik Rose? Ecewaahhh... Terasa diri disayangi sekejap. Hihi. 

Inilah statusnya tu :



Jujur akui. Cik Rose pun tak faham. Hahaha. Tapi tulah... Hal hati Cik Rose ni sukar diramal. 

Masa dengar Ost drama Suamiku Paling Sweet tu dah start tersentuh. Lagu Ippo Hafiz tu. Tapi, tak delah berderai air mata. Start meleleh masa part Erra Fazira kat rancangan Sepahtu Meja Bulat tu lah. Bila dorang dok push tanya Erra apa yang membuatkan Erra jadi Erra yang sekarang. Macam mana Erra tabah hadapi cabaran hidup. Bila Erra sebut je mak. Emmmmm meleleh terus. Cik Rose teringat mak kat kampung. Hahaha. 

Lepastu buka youtube. Saja nak dengar lagu Tragedi Tenda Biru yang Liza Hanim nyanyi dengan 2by2. Kat bawah tu ada suggestion video. Bukaklah lagu Gubahanku. Aduhhh sedihnya melodi dengan lirik dia. Buka part original nyanyian Brorey. Sayu hati... Sekali klik video Tun Siti Hasmah nyanyi. Aih sedih pula. Mulalah dok fikir itu ini... 

Tu yang tertulisnya status tersebut di facebook. Hihi. Takde maksud peribadi pun. 

Terima kasih buat yang bertanya. Sayang korang!

Sekian cerita sedih Cik Rose yang bertempat. Hikhik.


You Might Also Like

5 comments

  1. sabar lah cik rose yek... gini lah bila duk sorang2...
    akak dulu pun penah rasa masa baru2 kawin suami akak keje kt Kuala terengganu, jumpa sebulan sekali je... kadang duuk sorang2 tgk cite sedih skit kite nngis lebih2...

    ReplyDelete
  2. Jangan sedih-sedih cik rose...akak pun sama kadang emosinya tak tentu pasal..akak dah tentu2lah sebab dah tua..

    ReplyDelete
  3. Hormon nih biasa nihhh buat cik rose sedihhh. Hehehe. sabar ye cik rose.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. hihi biasa dah makin meningkat usia memang cepat touching..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS