Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Assalamualaikum.

Dah petang gini rajin nak join segmen. Cari-cari terjumpa satu segmen dari Bro HH. Eh macam menarik. Eh bukan macam dah ni. Memang menarik! Hikhik. Naikkan trafik blog. Siapa yang tak nak kan. Kena usaha lebih ni.



Kalau korang pun berminat nak join, klik banner di bawah ni yer. 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Tak susah pun syaratnya :

· Peserta mesti ada blog.
·  Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
·  Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
·  Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
·  Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
·  Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)


Ok, kepada Bro HH, Cik Rose nak traffik blog meroket untuk post ini : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2016/06/siapa-cakap-lelaki-tak-pandai-masak.html

Moga entry promote catering adik Cik Rose ni laju bak roket! Hikhik.

Terima kasih :)




Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
13 March 2017 at 17:22 ×

In Sha Allah, saya akan tunaikan janji saya meroketkan entri yang diminta pada 13 Mac 2017.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment