Beli Perfume yang murah dan tahan lama setanding perfume original!

April 14, 2017

Beli Perfume yang murah dan tahan lama setanding perfume original! | Assalamualaikum. Hai korang! Lumrah manusia yang sukakan wangi-wangian. Mana ada yang sukakan bau yang busuk kan. Hihi. Hidung kita ni tertarik dengan bau yang wangi.

Nak cari perfume yang sesuai dengan kita bukan perkara yang mudah. Takutbdalah pilih kang membazir je.

Ha ni Cik Rose nak kenalkan satu perfume yang terbaik dari ladang katanya! Hihi. Perfume Dexandra. Rasanya ramai yang dah tahu kan tentang Dexandra.

Tahan lama.
Boleh dibawa solat.
Bau setanding perfume original.
Mudah dibawa!

Ha...meh Cik Rose tunjukkan sikit botol perfume Dexandra ni.


Cantikkan packaging Dexandra. Setanding dengan kualiti harumannya. Antara wangian yang ramai pelanggan Cik Rose beli ialah Bombshell dari Victoria Secret. Cik Rose pun gunakannya. Bau yang fresh dan tidak menusuk hidung.

Setiap dari kita berbeza kan. Ada yang suka haruman flora, ada yang suka fresh, ada yang suka fruity, ada pula yang minat sweet dan berbagai-bagai lagi.

Antara haruman yang ada untuk wanita :


Di bawah ini pula antara perfume yang ramai pelanggan Dexandra suka. Gucci flora tu best bau dia. Cik Rose pun jatuh cinta.

Kat mana nak beli perfume Dexandra?

Boleh beli dari Cik Rose. Cik Rose jual.
Whatsapp je Cik Rose :

Cik Rose : 0194964553
Cik Rose : 0194964553
Cik Rose : 0194964553

Harga perfume Dexandra  ni berapa? Hanya RM65 sebotol. Kalau beli dua dan ke atas, Cik Rose bagi special price :)


Jom mewangi bersama Cik Rose.


You Might Also Like

4 comments

  1. Salam cik rose.. Eija pun baru belajar2 pakai perfume hihi baru beli bulan 2 hari tu belum habis lagi.. Dah habis boleh la try dexandra pulak.. sebelum ni duk pkai deadoran ja..

    ReplyDelete
  2. banyaknya jenisnya. terbaik la dexandra..

    ReplyDelete
  3. skrg ni akak pakai yg bombshell tuh n utk suami akak hugo boss...

    lps ni mungkin repeat lg bombshell...

    ReplyDelete
  4. Cik Kumbang pun pakai Dexandra best2 !!
    Victoria Secret & DKNY hehe

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS