JOM MAIN BOWLING !

April 14, 2017

Assalamualaikum.

Dah lama rasanya tak main bowling. Last Cik Rose main tahun lepas. Sebenarnya baru je cuba main bowling dalam dua tahun kebelakangan ni. Sebelum-sebelum ni tak pernah main pun! hihi. Cuba mian masa Jabatan Cik Rose buat pertandingan persahabatan menentang Puspanita. Sejak tu, main dengan kawan-kawan jer.


Tahun ni, tak pernah  main lagi. Tu yang bila tengok gambar lama, rasa rindu pula nak main! Dulu main dekat Summit je. Dekat sikit dengan office. Sekarang kalau main, nak kena pergi BP Mall. Alahai..jauh pula. Tu yang dah jarang main. Nak pergi time lunch memang tak sempat. 

Cik Rose memang tak ada asas main bowling. Main redah je baling. Tapi, Alhamdulillah oklah untuk yang atk pernah main kan. Hahaha. 

Ingat lagi masa pertama kali main, teknik tak tahu. Cara baling tak tahu. Yang tahu, baling je bola tu. Hihi. Sekarang ni dah tahulah sikit-sikit. Nak aim kat mana masa baling tu kan. Takdelah ke longkang sangat. Hahaha. 

Main bowling ni sekadar suka-suka bagi Cik Rose. Boleh hilangkan stress! Main gelak-gelak dengan kawan-kawan. Best! Rindu nak main bowling!


You Might Also Like

0 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS