Senarai Bloglist Cik Rose pula hilang!

Assalamualaikum. 
Satu dua minggu kebelakangan ni, Cik Rose ada terbaca luahan rakan-rakan blogger berkenaan senarai bloglist mereka yang hilang dari radar. Masa tu Cik Rose buat tak tahu jer sebab bloglist kat blog Cik Rose ade je. Hihi. Ampunnnn...

Tiba-tiba petang tadi mood rajin nak godek blog datang. Cik Rose dok edit kod html. Nak masukkan description blog. Dah jumpa beberapa tutorial. Dah cuba masukkan ikut satu-satu arahan. Namun, gagal. Last-last description tak ada. Bloglist pula yang hilang..... Tak tahu nak marah ke. Nak nangis ke. Nak gelak ke. Hahaha.

- Gambar bunga Rose Jepun. Sekadar hiasan. Hak milik Cik Rose. :)

Oleh kerana masa amat mencemburui Cik Rose, maka masalah tak dapat diselesaikan lagi. Kena cari masa untuk edit semula. 

Ada dua senarai bloglist. Ambil masa sikit nak buat semula. Dah.dah. pukul berapa dah ni. Tak tidur lagi. Esok kerja. 

Lepas seminggu lebih berkursus dan cuti - tak masuk office. Rasa lain pula nak memulakan tugasan esok. Hihi. Feeling-feeling budak baru. Hahaha.....
Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
11 April 2017 at 05:19 ×

Memang dah ramai hilang tu.
Saya belum lagi

Balas
avatar
admin
11 April 2017 at 08:26 ×

Cantiknya bunga Cik Rose

Balas
avatar
admin
11 April 2017 at 11:20 ×

memang ramai blogger yang hilang bloglist ni. apsal erk? blogspot nak buat modification ke ar?

Balas
avatar
admin
11 April 2017 at 11:49 ×

rietta blom godek apa apa, alhamdulillah belom hilang....cantiknye bunga tu....sangat cantik...

Balas
avatar
admin
12 April 2017 at 08:57 ×

Alamak.. macam dah ramai hilang bloglist ni.. hemmm...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment