Senarai Bloglist Cik Rose pula hilang!

April 11, 2017

Assalamualaikum. 
Satu dua minggu kebelakangan ni, Cik Rose ada terbaca luahan rakan-rakan blogger berkenaan senarai bloglist mereka yang hilang dari radar. Masa tu Cik Rose buat tak tahu jer sebab bloglist kat blog Cik Rose ade je. Hihi. Ampunnnn...

Tiba-tiba petang tadi mood rajin nak godek blog datang. Cik Rose dok edit kod html. Nak masukkan description blog. Dah jumpa beberapa tutorial. Dah cuba masukkan ikut satu-satu arahan. Namun, gagal. Last-last description tak ada. Bloglist pula yang hilang..... Tak tahu nak marah ke. Nak nangis ke. Nak gelak ke. Hahaha.

- Gambar bunga Rose Jepun. Sekadar hiasan. Hak milik Cik Rose. :)

Oleh kerana masa amat mencemburui Cik Rose, maka masalah tak dapat diselesaikan lagi. Kena cari masa untuk edit semula. 

Ada dua senarai bloglist. Ambil masa sikit nak buat semula. Dah.dah. pukul berapa dah ni. Tak tidur lagi. Esok kerja. 

Lepas seminggu lebih berkursus dan cuti - tak masuk office. Rasa lain pula nak memulakan tugasan esok. Hihi. Feeling-feeling budak baru. Hahaha.....

You Might Also Like

5 comments

  1. Memang dah ramai hilang tu.
    Saya belum lagi

    ReplyDelete
  2. memang ramai blogger yang hilang bloglist ni. apsal erk? blogspot nak buat modification ke ar?

    ReplyDelete
  3. rietta blom godek apa apa, alhamdulillah belom hilang....cantiknye bunga tu....sangat cantik...

    ReplyDelete
  4. Alamak.. macam dah ramai hilang bloglist ni.. hemmm...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion