Beli Perfume Dexandra dengan harga yang murah di sini

June 03, 2017

Beli Perfume Dexandra dengan harga yang murah di sini | Assalamualaikum. Sekarang ni, Dexandra ada promosi tau. Sebotol hanya RM55 dan kalau nak lagi jimat, beli terus 2 botol dengan harga RM100.

Muka dah cantik. Baju dah meletop. Tapi, bau alahai sedih. Jangan macam tu. Jom kekal mewangi bersama Cik Rose. Macam mana tu? Apalagi dengan semburan magik Dexandra lah!


Jualan promosi raya Dexandra dari 27 Mei 2017 hingga 3 Julai 2017 ini sahaja. Memang berbaloi-baloi kalau beli sekarang!


Macam mana nak dapatkan perfume Dexandra dengan harga yang murah ni? Jom beli dari Cik Rose. 
Whatsapp Cik Rose di : 0194964553


Ada pelbagai jenis bauan dari Dexandra ni. Boleh pilih mana yang berkenan. Setakat ni yang ramai pelanggan Cik Rose beli adalah bau bombshell dari Victoria Secret dan Rose Essiential dari Bvlgary. Itu untuk wanita. Kalau lelaki pula ramai yang memilih Polo Red, Dunhill Blue dan Bvlgary Man. 

Jom tengok senarai haruman yang ada :


Apalagi, pilih-pilih mana yang berkenan. Dan terus whatsapp Cik Rose untuk pembelian. Cil Rose pos ke seluruh Malaysia. Dont worry ok. 

Whatsapp Cik Rose : 0194964553

Bukan pada hari tertentunje nak wangi. Tak kisahlah wakti kerja ke, raya ke, apa ke kan. Hari-hari nak kena wangi. Semua orang pun suka bau yang wangi-wangi ni. Tapi, bagi kita wanita ni, pilihlah haruman yang bersesuaian supaya tak keterlaluan dan terlalu menarik perhatian orang pula. Jangan disembur satu badan pulak. Hihi.

Jom kekal mewangi dengan Dexandra. 
Jimat duit. Boleh simpan dan guna baki duit untuk hal lain pula kan

You Might Also Like

3 comments

  1. hmm.. tengok2 je dulu...


    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

    Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau berkenan whatsapp cik rose :)

      Delete
  2. aida pun baru beli dxandra.
    dgn member opis.
    memang bagus dxandra ni.
    long lasting.
    feveret aida 2 --> dior addict 2 & be delicious.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS