DIDI THE CAT CHARITY | LETS DONATE FOOD FOR STRAY CATS

July 26, 2017

DIDI THE CAT CHARITY | LETS DONATE FOOD FOR STRAY CATS. Assalamualaikum dan selamat malam. Pertama sekali, jangan terkejut tengok blog Cik Rose ni ya. Masih dalam proses ubahsuai. Hi hi. Saja tukar-tukar sikit, ubah mood warna baru. Tab menu masih belum diubah. Insyaallah esok akan diselesaikan. 

KUCING.

Ya, ramai yang minat kucing kan. Cik Rose ni termasuk dalam golongan Takut Kucing. Harap semua ambil maklum bahawa kami golongan yang takut kucing bukanlah golongan yang tak suka kucing. Lain tau. 

Hanyalah takut.

Tapi, Allah dah susun cantik aturannya. Cik Rose dipertemukan jodoh dengan lelaki yang sukakan kucing. Ya, suami Cik Rose sayang sangat dengan kucing. Di kampung suami, banyak kucing yang dipelihara oleh keluarganya. Berbagai-bagai jenis dan warna bulu.

Ok, tanpa melengahkan masa dan mengurangkan data internet korang, Cik Rose terus terang je kenapa entry ini dikarang. Mengapa kucing menjadi tajuk utama entry ini.


Entri kali ini Cik Rose cuba  membantu rakan JDT Blogger, Uyul Rosly untuk dapatkan food donation for stray cat. Uyul juga ingin membantu kawannya. Sekiranya ada rakan rakan yang sudi panjangkan informasi ini, dipersilakan share di blog masing masing. Semoga Allah membalas jasa kalian. 


PESANAN FOUNDER:


Didi The Cat Charity is a small organization to help out stray cats in Malaysia. Its a platform to give a chance to cat's lovers to spread their love. We are currently based in Penang as we are helping out all the free Cat's Sanctuary here cause most of this sanctuary need help from the society.






We dont accept any money, but we are welcoming Cat's food donation . They need help with this as cat's food is very expensive and lots amount of cats here need lots of food too. We dont have any specific requirement for the cat's food, we even accept the balance of your cat's food as long as you sincere to donate! Here got hundreds of cats that will tell God how generous you are.


Any question you may call me at 016 8228854 and if you want to know more about this new organization you can go to www.didithecatcharity.blogspot.com

____________ Sekian ____________


Moga usaha kita yang sedikit ini dapat membantu. 

Suami Cik Rose memang nak pelihara kucing, tapi dek kerana kesiankan Cik Rose, terus tak jadi. Hi hi. Adakah benar kasihankan Cik Rose yang takutkan kucing ini.? Atau takut nasib yang bakal dihadapi kucing tersebut? Yalah, kurang kasih sayang nanti. Cik Rose mana tahu jaga, setakat bagi makan minum bolehlah. Hi hi.




You Might Also Like

1 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS