Wednesday, 15 November 2017

BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN MURAH DI SWEET MUSLIMAH

BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN MURAH DI SWEET MUSLIMAH | Assalamualaikum. Cik Rose nak berceloteh tentang baju kurung ni. Ada orang, masa raya je beli baju kurung. Atau masa raya je cari kain nak tempah baju raya. Eh. macam Cik Rose ni sentiasa mencari baju kurung. hihi. 

Apa maksudnya tu? Iyalah, Cik Rose ni kerja hari-hari pakai baju kurung. Selalu juga membeli. Nak beli kain tu memang ada yang murah cantik, tapi timbul masalah nak cari tukang jahit. Nak nak lagi sekarang ni dah bulan 11. Penghujung tahun ni, musim kenduri kan. Memang kebanyakkan tukang jahit dah tutup tempahan sebab terlalu banyak baju yang nak dijahit. 

Tapi, korang jangan risau. Cik Rose dah jumpa jalan penyelesaiannya. Wahhh.. 

Kat mana nak beli baju kurung yang cantik dan berkualiti setanding dengan harganya? Kat mana lagi kalau bukan di SWEET MUSLIMAH . Bukan baju kurung biasa tu. Ni baju ada pattern sikit. Kurung moden gitu! Cantik tau. KURUNG SOFIA DIANDRA diberi nama. 

Cuba tengok gambar di bawah ni, soft je warnanya. Hijau. Potongan moden, mengikut peredaran masa. Berkenan Cik Rose dengan warnanya.



Kenapa kena beli Baju Kurung Sofia Diandra?

* Material High Quality MOSS CREPE.
EASY IRON (Suggest pakai steam iron).
LEMBUT & RINGAN. Kalau basuh cepat je KERING.
MESRA WUDHU, ada butang di hujung lengan.
BREASTFEED FRIENDLY, senang nak menyusu baby. Ada butang di bahagian dada.
SIDE POCKET di tepi baju, senang nak simpan handphone.
* Bentuk Pungung terlindung sbb baju LOOSE cutting.
SKIRT A CUT yg ringkas & bila jln mudah je.Tak ketat, ni yang best. Cik Rose suka!
* Skirt sgt selesa sbb GETAH yg digunakan getah yg mantap dan kemas. 

*Sgt2 SELESA & SEDAP dipakai.
* 100% JAMINAN kepuasan.



Ada banyak pilihan warna yang ada. Pink, purple, hijau, cream, dan banyak lagi. Kalau nak tengok pilihan yang ada, boleh terus ke website SWEET MUSLIMAH. Korang klik je gambar-gambar yang ada ni ya. Nanti korang akan terus di bawa ke sana. hihi.


Baju dah cantik-cantik, tudung warna sedondon pulak tak ada. Bukan kata sedondon, colour blocking pun tak ada dalam almari. Eh, eh jangan risau. Di Sweet Muslimah ni ada juga pelbagai rekaan shawl. Cantik-cantik pilihan yang ada. Bolehlah beli sekali gus kan. Banyak sikit pilihan  nak ke tempat kerja. Ataupun pergi kenduri kahwin. Maklumlah jemputan banyak ni. 


Koleksi Tudung Online


Berbelanjalah secara bijaksana. Jimat apa yang patut. Dalam pada nak berjimat tu, kita mestilah nak kena pilih yang terbaik kan. Kalau kita pandai jahit sendiri baju ni, lainlah. Kalau tak pandai jahit, Cik Rose cadangkan korang beli je baju siap. Mudah dan juga cantik. Puas hati.

Alang-alang dah ada sale ni, jomlah beli. Boleh pakai pergi kerja kan. Tak adalah pakai baju sama hari-hari. Apa salahnya sesekali membeli. Tapi, jangan sampai membazir. Beli banyak-banyak, last-last tak pakai. Terletak je dalam almari. Tak mau macam tu tau. Kalau memang pakai, beli. Kalau tak berapa nak pakai, lebih baik simpan duit tu. Jangan ikut nafsu. 

Akhir kata, jomlah cuci mata di SWEET MUSLIMAH . Hihihi.


Related Posts

BAJU KURUNG YANG CANTIK DAN MURAH DI SWEET MUSLIMAH
4/ 5
Oleh

2 comments

Tulis comments
avatar
16 November 2017 at 19:56

cantiklah baju kurung tu. Design pun lawaaa

Reply
avatar
18 November 2017 at 03:24

amboi.. cantiknya.. hee~ tetiba maybank2u kirim salam..

Reply