Thursday, 5 April 2018

AWAS Suami Jangan Curang Di belakang Isteri

Assalamualaikum. Selamat petang. Amboi, tajuk. AWAS! Suami jangan curang di belakang isteri. Hikhik.

Sebenarnya, baru-baru ni kan Cik Rose ada nampak di instagram Achey, tentang aplikasi ‘Talking Photo’. Eh best pulak bila gambar bercakap. Siap bernyanyi. Achey upload gambar bersama isterinya. 

Jadi, Cik Rose pun cubalah. Install applikasi talking photo di handphone. 
Sebelum tu ada juga beberapa kawan Cik Rose yang dah cuba. Cik Rose pun nak cuba, sajalah kan suka-suka. 

Macam-macam gambar yang Cik Rose cuba. Gambar Cik Rose dan suami, gambar kawan-kawan. Ada juga Cik Rose hantar pada kawan-kawan. Hahaha.

Ada satu gambar, dengan suara berbunyi ‘ Im wacthing you’ yang Cik Rose letak di instagram, dan juga kongsi di facebook. Gambar tahun lepas tu. 

Bila Cik Rose dah kongsikan, ada teman-teman Cik Rose yang cakap seram je. Ada yang terkejut bila dengar suara ‘Im wacthing you’ tu. 

Cuba korang dengar: 



A post shared by Cik Rose 🌹 (@roshazareeza_ruslan) on
Cik Rose tak ada niat nak takutkan ke apa ke. Cuka sekadar seronok-seronok jer. Hihi. 

Berbalik kepada tajuk entry ni, Cik Rose nak kaitkan dengan ayat Im wacthing you tu. 

Jaga-jaga para suami. Jangan lakukan sesuatu yang tidak baik di belakang isteri anda. Jaga hati, jaga perasaan dan jaga tingkah. 

Nak tahu tak, para isteri ni ada sixthsense tau. Dia boleh rasa andai ada yang tak kena. Rasa tak sedap hati jer.

Andai itu berlaku, para isteri ni tiba-tiba boleh bertukar kerjaya menjadi penyiasat persendirian yang hebat. Sampai ke lubang cacing dia korek. Awas!

Kenapa harus melukai hati perasaan isteri. Cintailah sebaiknya. Ingat saat-saat indah bersama. Janganlah jadikan ‘habis madu sepah di buang’ tu sebagai kenyataa. 

Akhir kata dari Cik Rose, Im wacthing you. Her her her. 

Related Posts

AWAS Suami Jangan Curang Di belakang Isteri
4/ 5
Oleh

5 comments

Tulis comments
avatar
5 April 2018 at 18:53

Sangat betul ! ... Sis undi Cik Rose hehehehe

Reply
avatar
5 April 2018 at 20:45

Rasa mcm seram je tgk gmbr tu bcakap.. Hihi tp Cute.. Mmg btul kan kak perempuan ni ada sixsense.. Jadi jaga2 😚

Reply
avatar
5 April 2018 at 21:34

sangat betul cik rose bagitaw tu..

Reply
avatar
6 April 2018 at 16:32

I'm watching you.😄😄
Comey je. Nti nk try jgk la..

Erm.. berbalik pada tajuk entri tu. Betul, tak perlu la curang.

Reply