Breaking

Friday, 25 May 2018

Tudung Budak Yang Comel dan Murah untuk Hari Raya

Assalamualaikum

Berlalulah sudah Ramadhan sebulan berpuasa... Tiba Syawal kita rayakan dengan rasa gembira... 

Eh ternyanyi pula! Hihi. Hari ni 8 Ramadhan. Baru nak menjengah ke minggu kedua Ramadhan. 

Bila sebut hari raya, anak-anaklah yang paling gembira dan tak sabar kan. Alaaa macam kita kecil-kecil dulu. Excited nak raya! Nak baju baru, tudung baru, kasut baru. 

Bila kita dah besar ni, kita tak fikir sangat kan baju raya dan lain-lain. Tapi, persiapan anak-anaklah yang menjadi keutamaan kita. 

Psssst untuk ibu ayah yang ada anak perempuan tu, mesti nak belikam tudung untuk anak-anak kan. 

Lambakan pilihan tudung di pasaran kadang kala menyukarkan kita untuk membuat pilihan, kan?. Tengok yang ini cantik, yang itu cantik. Tapi, macam susah pulak nak dapatkannya. 

Haa, jangan pening-pening. Meh singgah ke satu butik tudung khas buat si comel anda!

Tudung Si Comel!

Klik je kat sini --> Tudung Si Comel 

Ada pelbagai pilihan yang ada pastinya akan membuat anak-anak kita kelihatan comel di pagi raya!



Yang pertama adalah TUDUNG LD CLARA . Tudung kanak-kanak jenama LITTLE DARIENA yang dijahit menggunakan material Lycra.  Ianya juga mampu membuatkan Si Comel tampak lebih kemas dan ayu. 
Awning Lembut. Ianya juga sangat sesuai untuk kanak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakaiMudah dibasuhLEMBUT dan pastinya SELESA. 
 KEISTIMEWAAN LD CLARA
 ❤❤CLARA SIMPLE DAN PERFECT ❤❤ 
✅ 2 kali sarung terus cantik
✅ Material lycra platinum lembut,  sejuk, serap peluh dan tahan lasak
✅Soft awning awning tak akan Patah  walaupun basuh guna washing  machine,  sesuai untuk mommy yang  sibuk
✅percuma brooch/sepit yang comel

SAIZ / UKURAN / UMUR
✅free saiz  sesuai utk anak umur 4-12  tahun.
        Muka -+9"
        Panjang -+60"
        Labuh Shawl -+20"
✅Labuh boleh laras..nak labuh atau nak sederhana. 
✅ model umur 4 tahun setengah dan 6 tahun
Cuba bayangkan sekiranya Si Comel kita menggayakannya nanti, pasti comel sangat dan pastinya ramai yang akan berkata, woww...comelnya anak kita bertudung. 
MATERIAL
Lycra 

Cantik tak? Mesti dah terpikat kan. Cute! 

Ok ni lagi satu design, ada kucing comel ala-ala hello kitty lagi! 


Tudung Aalia adalah tudung kanak-kanak Istimewa TudungSiComel yang dijahit menggunakan materiel Cotton Prada (Original) dihias dengan Aksesori Kucing Comel yang mampu membuatkan anak kita tampak lebih comel.

Aksesori tersebut dijahit terus agar sukar tercabut dari tudung. Si Comel puan pasti menyukainya, in shaa Allah .
Ianya direka khas buat anak-kanak kerana dihasilkan untuk MUDAH dipakai, LEMBUT dan pastinya SELESA.

SAIZ
Tudung ini dihasilkan dengan 2 saiz khas untuk Si Comel berusia 2 - 7 tahun. Model kanak-kanak kita berusia 6 tahun, bersaiz badan sederhana.
  • Size XS cadangan umur  2-4 tahun 
    (Labuh dari dagu 11inci +/- 1 inci, lilitan muka 18 inci)
  • Size SS cadangan umur  4-7 tahun
     (Labuh dari dagu 14inci +/- 1 inci , lilitan muka 19 inci)

Cantiknya la tudung budak-budak sekarang ni kan. Apa lagi, jomlah beli dari TudungSiComel ni. Beli awal, sempatlah abang poslaju hantar sebelum raya. Kalau order lambat takut tak sempat pakai raya. Jangan menyesal pula masa tu. 

Selamat membeli tudung buat anak-anak kita yang comel :)

2 comments:

  1. alah2 mmg comel tudungnya.... tgk nk guna pun mudah sarung je

    ReplyDelete
  2. comelnya...tapi kita belum ada si comel lagi nak geram2 tengok dia pakai..hihihi

    ReplyDelete