Breaking

Friday, 22 June 2018

Sinopsis Drama Korea Birth Of A Beauty

Assalamualaikum. Sekarang ni Cik Rose tengah mengikuti drama korea yang bertajuk Birth Of A Beauty.

Tertengok di saluran Astro pada awalnya. Terus melekat! Best. Suka dengan pelakonnya juga. Sanggup tengok episod Running Man yang jemput para pelakonnya. Hahaha.


Sinopsis Drama Korea Birth Of A Beauty.

Drama Korea "Birth of a Beauty" adalah Drama Komedi Romantis  tentang dendam, cinta, dan mengenai seorang wanita yang awalnya tidak menarik menjadi wanita yg sangat cantikDrama Ini akan menceritakan kisah tentang seorang wanita yang berubah setelah melakukan pembedahan plastik dan diet, serta orang yang mengubahya seperti itu.

Han Tae Hee, adalah seorang pewaris perusahaan besar bernama SJ Group. namun di balik kekayaan Han Tae Hee ternyata  memiliki Trauma Psikologis karena cintanya ditolak/Patah hati. hingga Akhirnya ia bertemu Sa Geum-Ran seorang wanita yg memiliki  berat badan yang berlebihan/gendut. Han Tae-Hee kemudian membantu  Sa Geum-Ran yg memiliki berat badan yang berlebihan menjadi Wanita cantik lewat operasi plastik dan mengubah namanya menjadi Sara hingga akhirnya  dia pun jatuh cinta pada Sara. bagaimanakah kisah selanjutnya ? 


Walau boleh je tengok online sebah drama ni dah ditayangkan dulu, tetap Cik Rose setia menanti di Astro. Baru rasa berdebar-debar tengok episod demi episod. Hikhik


1 comment:

  1. ooh best eh cerita ni ? ok boleh consider nak download hehe..

    ReplyDelete