BEST NINE 2018 | SUKA DUKA SEPANJANG TAHUN 2018

Monday, December 31, 2018
BEST NINE 2018 | SUKA DUKA SEPANJANG TAHUN 2018

Assalamualaikum.

31 Disember 2018. Esok, 1 Januari 2019. 2018 meninggalkan kita dengan pelbagai cerita suka dan duka. Rencah kehidupan. Ada yang manis, masam, pahit dan masin. hihi.


Apa jua yang berlaku, kita berjaya harunginya. Biarlah berlelah sekali pun. As long as kita dah usaha kan.

Cik Rose sendiri terkadang rasa sedih. Bila ujian datang, rasa berat sangat. Namun, Cik Rose tersedar. Bila Cik Rose rasa tak mampu, sebenarnya ada lagi yang diuji lebih berat dari Cik Rose.


Sebab tu, kena bersyukur.


Ramai yang kongsikan best nine 2018 di instagram. Cik Rose pun tak ketinggalan juga. Nak cuba juga. Inilah hasilnya :


Dah kenapa 6 daripada 9 gambar adalah gambar makanan,?  gambar bekalan Cik Rose masa buat eat clean. hikhik.

Nampaknya follower Cik Rose tak gemar gambar diri Cik Rose ya. hahaha.. 


Rasa macam food blogger pulak. hikhik. 

Eh korang punya best nine 2018, gambar apa pula. Jom share dengan Cik Rose.





5 comments:

  1. Nanti akak share ..tapi rose dha tengokkan kat fb akak .Hehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat Tahun Baru 2019 Cik Rose .. :)
    Kita punya tak boleh nak buat sebabb acc private hehehe

    ReplyDelete
  3. boleh cop food blogger dah lepas ni..hihi

    ReplyDelete
  4. nak share tapi takde IG. Hihi. Hepi new year cik rose dan semoga dapat terus eat clean dan kekal sihat

    ReplyDelete

Powered by Blogger.