MAKAN SUBWAY SORANG-SORANG


Bila tengok tajuk tu, bukan maksudnya saya yang makan sorang-sorang tau.. Tadi saja bukak akaun Nuffnang dan tengok part keyword. Jumpa keyword ni :



Aduhai..rasa kesian pulak awak makan sorang-sorang.. Kenapa tak ajak family atau kawan-kawan?.. Belanja dorang makan.. Saya ni faham perasaan awak tu yang sedih makan sorang-sorang. Mesti boring kan?.. 

Atau pun, awak ni memang suka makan sorang-sorang, tak payah  nak belanja member?..

Eh, ke situ  pulak tuan blog ni.. 

Apa pun, terima kasih kepada yang mencari keyword tu, dan terjumpa blog ni :)





8 comments:

Powered by Blogger.