SEMAK BRIM 2.0 MELALUI EMAIL - INILAH REALITI

Saturday, 23 February 2013

SEMAK BRIM 2.0 MELALUI EMAIL





Kalau sebelum ni, saya ada bagitahu cara semak keputusan BRIM 2.0 melalui telefon, kan. Kali ni saya nak share kan dengan anda lagi satu cara. Senang je. Bagi yang masih belum menerima surat, dan tertanya-tanya lulus ke tak. Anda boleh semak melalui e-mail.

Hantarkan e-mail anda ke :



Mudah saja. Dan e-mail anda akan dijawab. Macam pengalaman saya, saya hantar pada 6 Februari, dan dibalas ada 9 Februari :)









Ok, jom semak sama-sama :)

Semoga membantu ye :)



p/s : Gambar agak kecil. Tolong klik untuk lihat dengan lebih jelas ye :)






11 comments:

  1. Wahh..mudah kan kak..hari itu nak tolong check kan untuk mak tapi malas nak call hotline sebabnya line asyik busy je. Cara ini mudah..terima kasih kak sebab share. ^___^

    ReplyDelete
  2. Tq kongsi sbb opismate pon ramai xtau cara nk semak... Bole share dgn dorg...

    ReplyDelete
  3. tahniah ros..Alhamdulillah rezeki..ameen

    ReplyDelete
  4. dpt dh....bg org len plak.. :))

    ReplyDelete