MAKAN MEE KARI DI SECRET RECIPE

June 14, 2013





Kalau pergi Secret Recipe untuk makan tengahari, apa menu yang selalu korang order?... Selalunya kalau saya pergi Secret Recipe hanya untuk makan kek aje.. 

Tapi, menu yang saya suka jugak ialah curry mee a.k.a mee kari. hikhik. Setakat ni dah dua kali saya makan mee kari tu. Bagi saya, sedap. Tapi, tak tahulah tekak orang lain macam mana kan. Dan lagi satu mee tu banyak tau. Walaupun saya order time saya lapar, tetap saya tak dapat nak habiskan. Hmmm kan dah membazir...

Jom tengok sikit mee kari tu :-


Kasi zoom sikit...
Kalau pergi time lunch hour, boleh beli set mee kalri ni bersama Ice Lemon Tea.. Harganya ialah RM17.00. Kalau tak, harga mee kari ni RM 15.50 kot.. Entah, tak ingat.. hihi..



p/s: Kalau pergi Secret Recipe, suka sangat order air yang berbeza.. Last-last tak habis.. huh.. Tetap jugak apple menjadi pilihan hati ini :)







You Might Also Like

14 comments

  1. sedap!!! pernah mkn dan memg sedap!!

    ReplyDelete
  2. samalah ngan akak. kalau makan kt SR, mmg beli kek je. hehehe

    ReplyDelete
  3. mee kari sedapnya ros.

    *ye, r forr ros juga :)

    ReplyDelete
  4. Tak pernah g Secret Recipe. Saya ingat Secret Recipe tu kedai kek.. Hihi..

    ReplyDelete
  5. kami kalau ke secret recipe mesti makan chicken blackpepper rice tu..sedap..

    pastu air kita pon sama..:)

    ReplyDelete
  6. mee kari secret recipe ni favourite mama Farah... he he he...

    ReplyDelete
  7. sentiasa selamanyer kalau kat SR adlh maccaroni cheese tu

    ReplyDelete
  8. mya pun suka mee kari kt sana, sedap! huwaa tinginnn

    ReplyDelete
  9. kita suka tomyam. kawww sangat. ;)

    ReplyDelete
  10. sedaapp... mee kari kat oldtown whitecoffe pon leh tahan sedap.. selalu makan kat oldtown.hee

    ReplyDelete
  11. ehh mana mee? nmpk taugeh je tu.. taugeh kari ka? hikhik..

    ReplyDelete
  12. Salam kak...nak tanya...mee kari tu dia pakai spaghetti ke mee lain ye? Thank u...

    ReplyDelete
  13. Salam kak...tmpg tanya,mee kati secret tu,dia pakai spaghetti ke or mee biasa ye? Thank u kak :))))

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS