BIODATA AZHAEL AF 2013

October 24, 2013



Korang layan tak Akedemi Fantasia 2013 ni?.. Puan blog layan jugak kadang-kadang.. Antara pelajar yang menyerlah bagi saya Azhael ni lah. Tak ketinggalan Indah, Amira dan lain-lain..



Ok, jom kita berkenalan dengan mereka yer.. 



Nama Penuh: Mohd Azhar Bin Osman

Profesion Terkini: Pelajar
Asal: Kuala Lumpur
Umur: 25 tahun

Pencapaian: Juara Bintang Idola BH 2011

Karakter:
Peramah
Panas Baran
Mencintai alam sekitar
Pembersih
Tidak suka kotor dan bersepah
Seorang yang kelakar
Kuat berpeluh

Kesukaan:
Rasberi
Sambal udang
Irama Malaysia
V.E
Erin Malek
Hitam & Merah

**********

Nama Penuh: Hal Husaini Bin Razmi
Asal: Kuala Lumpur
Umur: 25 tahun
Profesion Terkini: Jurugambar

Karakter:
Periang
Suka bergurau
Bersederhana
Tidak suka memandu
Takut lipas
Mementingkan keterampilan diri
Cepat gelabah jika melakukan kesilapan

Kesukaan:
Jus Tembikai
Makanan yang pedas
Pop
Brian Mcknight
Ryan Reynold
Merah & Hijau

************


Bila letak biodata macam ni, dah rasa macam agen cari jodoh la pulak.. hihihi.




You Might Also Like

7 comments

  1. Ohhh, Ejen carik jodoh ye. Nak guna servis akak boleh tak, hehe. Tolong carikan jodoh utk saya. Haaa

    ReplyDelete
  2. tak berapa nk layan AF ni sbb hubby tak suke..hihi

    ReplyDelete
  3. last ana tengok AF ni masa Zahid menang tu mmg happening siap cat dinding rumah oren lagi support Zahid org kg ana... singgah komen ke sini hari ni..

    ReplyDelete
  4. sape ni x knl..haha.. x tgk AF la dear.. ehh hal tu mcm deqla la, takut lipas!

    ReplyDelete
  5. Akak ske dkt azhar @f2013 sbb die cute gler n pragai dia mcm blur2 skit.....

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS