NESCAFE LATTE MOCHA SEDAP KE?

May 26, 2016

Assalamualaikum.


Inilah dia nescafe baru. Latte Mocha. Sedap ke tak? Korang dah rasa ke belum?

Cik Rose dah rasa. Sedap memang sedap. Tapi rasa dia more tu chocolate. Rasa nescafe tu tak de. Bagi penggemar nescafe macam Cik Rose ni dah tentulah nak rasa keenakkan haruman nescafe kan. Hihi. Buat yang kurang gemar rasa nescafe, bolehlah cuba. Dia soft jer. 

Untuk Cik Rose, lagi gemar yang nescafe white coffee. 

Tapi, Cik Rose bukanlah amalkan minum hari-hari. Jangan salah anggap yer. Kadang-kadang je minum ;)


You Might Also Like

6 comments

  1. pernah rasa masa ada tester dia kat mall ritu...lagi suka yang coconut punya! heaven gitu! :)

    ReplyDelete
  2. dlu pnah minum yang latte caramel..
    x brape nk sedap..
    kai ni hantu kopi..
    tapi biase wat sendiri..

    kaissi.my

    ReplyDelete
  3. sy xboleh minum nescafe. rasa mual, nak muntah. huhu

    ReplyDelete
  4. yg xpnh try..yg coconut pun xpnh gak..huhu

    salam jumaat.

    ReplyDelete
  5. lps nih try yg latte caramel lak... pun sedap hehehe...

    ReplyDelete
  6. lamanya tak minum coffee.. cam nikmat pula kalau dapat time2 camni

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS