NESCAFE LATTE MOCHA SEDAP KE?

Assalamualaikum.


Inilah dia nescafe baru. Latte Mocha. Sedap ke tak? Korang dah rasa ke belum?

Cik Rose dah rasa. Sedap memang sedap. Tapi rasa dia more tu chocolate. Rasa nescafe tu tak de. Bagi penggemar nescafe macam Cik Rose ni dah tentulah nak rasa keenakkan haruman nescafe kan. Hihi. Buat yang kurang gemar rasa nescafe, bolehlah cuba. Dia soft jer. 

Untuk Cik Rose, lagi gemar yang nescafe white coffee. 

Tapi, Cik Rose bukanlah amalkan minum hari-hari. Jangan salah anggap yer. Kadang-kadang je minum ;)


Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
26 May 2016 at 23:17 ×

pernah rasa masa ada tester dia kat mall ritu...lagi suka yang coconut punya! heaven gitu! :)

Balas
avatar
admin
27 May 2016 at 01:01 ×

dlu pnah minum yang latte caramel..
x brape nk sedap..
kai ni hantu kopi..
tapi biase wat sendiri..

kaissi.my

Balas
avatar
admin
27 May 2016 at 01:20 ×

sy xboleh minum nescafe. rasa mual, nak muntah. huhu

Balas
avatar
admin
27 May 2016 at 08:35 ×

yg xpnh try..yg coconut pun xpnh gak..huhu

salam jumaat.

Balas
avatar
admin
27 May 2016 at 12:39 ×

lps nih try yg latte caramel lak... pun sedap hehehe...

Balas
avatar
admin
27 May 2016 at 13:58 ×

lamanya tak minum coffee.. cam nikmat pula kalau dapat time2 camni

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment