Breaking

Monday, 29 August 2016

PEWANGI RUMAH DARI AMBI PUR

Assalamualaikum 

Rumah yang berbau harum dan segar memang menjadi idaman setiap dari kita, kan. Bila rumah wangi, aura positif pun meresap dalam badan kita. Nak buat apa pun seronok. Jadi rajin jer. Ye tak? 

Cik Rose memang suka wangian dari Ambi Pur. Yang menjadi pilihan ialah yang warna merah tu , Love Scent kot. Gambar tak ambil pula. Sebab dah habis. 

Bila dah habis, Cik Rose saja tukar selera pulak. Beli yang warna hijau ni. Splash of Revival namanya. Bau dia segar sangat tau! Macam bau segar waktu pagi-pagi tu! 


Sebelum beli yang macam ni, Cik Rose pernah guna pewangu yang automatik sembur tu. Ala yang guna bateri tu. Yang boleh refill tu. Sajalah sekarang tukar selera pakai yang ni. Wangi dia sampai kat luar rumah tau!

Korang pakai ke pewangi rumah? Yang jenis macam mana tu? Share lah dengan Cik Rose.

2 comments:

  1. SB guna penyembur auto, guna bateri. Nak jimat katanya , time masuk tido, kita off suis..hihii

    ReplyDelete