Pilih Warna Tema Baju Raya

January 24, 2017

Assalamualaikum.

Hai. Warna tema. Korang tema warna apa tahun ni,? Mesti ada yang cakap awal lagi. Cik Rose ni over!

Eh... awal apanya. Nak masuk bulan 2 dah ni. Kain nak kena beli awal, kalau nak tempah. Lainlah kalau korang beli yang ready made ke kan. Tak pening-pening nak pilih warna dan cari tukang jahit.

Ada yang suka sedondon satu family. Ada yang suka warna colourful. Macam Cik Rose sebenarnya suka warna sedondon ni. Tapi tahun lepas Cik Rose tak sedondon dengan suami atau keluarga. Colourful jer! Hihi. Takde persediaan awal Cik Rose ni. 

Sebab tu, Cik Rose share pilihan warna-warna ni. Boleh jadi rujukan bersama. Korang suka warna ape? Mata Cik Rose ni purple memanjang. Hikhik. 

Tapi rasanya tahun  ni  nak pilih warna yang lain pulak. Cari kelainan. Hikhik. Mampukah Cik Rose lari dari purple? 












Macam mana? Cantik tak. Ada yang berkenan di hati? Banyak pilihan tu. Nak colour blocking lah tahun ni. Yang pasti tetap ada purple jugak! 


Korang kongsikanlah warna pilihan korang untuk raya tahun ni. 

Terima kasih!





You Might Also Like

11 comments

  1. ecah pulak suka kaler pink. hahaha tiap tahun tagan ni gatai ja nak beli warna pink zzzz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rose pun ada juga pakai pink masa raya tahun 2015. Hihi

      Delete
  2. Yg pasti, tetap ade pink..hehee..kalau saya laa...

    ReplyDelete
  3. Sukanya tengok palette warna banyak2 begini 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geram kan. Kalau ade pensil warna macam ni, bahagianya Rose! Haha

      Delete
  4. betui nk klu nk tempah kena tempah aWAl2 ... nanti last minit mcm2 jd ... bj tak sma ukuran la ... mcm2 ... sakit ati hoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahun lepas last minit. Last2 cari baju siap ja Rose ni.

      Delete
  5. erm, tema raya thn ni maybe clour hijau 😉

    ReplyDelete
  6. dah 2 thun color blocking
    biru + merah
    kuning biru
    thn ni ingt ingt nk emerald green lah kot. nta beraya ke tidak. x tahu lah lagi.

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS