Pilih Warna Tema Baju Raya

Assalamualaikum.

Hai. Warna tema. Korang tema warna apa tahun ni,? Mesti ada yang cakap awal lagi. Cik Rose ni over!

Eh... awal apanya. Nak masuk bulan 2 dah ni. Kain nak kena beli awal, kalau nak tempah. Lainlah kalau korang beli yang ready made ke kan. Tak pening-pening nak pilih warna dan cari tukang jahit.

Ada yang suka sedondon satu family. Ada yang suka warna colourful. Macam Cik Rose sebenarnya suka warna sedondon ni. Tapi tahun lepas Cik Rose tak sedondon dengan suami atau keluarga. Colourful jer! Hihi. Takde persediaan awal Cik Rose ni. 

Sebab tu, Cik Rose share pilihan warna-warna ni. Boleh jadi rujukan bersama. Korang suka warna ape? Mata Cik Rose ni purple memanjang. Hikhik. 

Tapi rasanya tahun  ni  nak pilih warna yang lain pulak. Cari kelainan. Hikhik. Mampukah Cik Rose lari dari purple? 












Macam mana? Cantik tak. Ada yang berkenan di hati? Banyak pilihan tu. Nak colour blocking lah tahun ni. Yang pasti tetap ada purple jugak! 


Korang kongsikanlah warna pilihan korang untuk raya tahun ni. 

Terima kasih!





Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
24 January 2017 at 18:23 ×

ecah pulak suka kaler pink. hahaha tiap tahun tagan ni gatai ja nak beli warna pink zzzz

Balas
avatar
admin
24 January 2017 at 20:29 ×

Yg pasti, tetap ade pink..hehee..kalau saya laa...

Balas
avatar
admin
24 January 2017 at 21:04 ×

Sukanya tengok palette warna banyak2 begini 😊

Balas
avatar
admin
25 January 2017 at 09:38 ×

betui nk klu nk tempah kena tempah aWAl2 ... nanti last minit mcm2 jd ... bj tak sma ukuran la ... mcm2 ... sakit ati hoi

Balas
avatar
admin
25 January 2017 at 10:35 ×

erm, tema raya thn ni maybe clour hijau 😉

Balas
avatar
admin
27 January 2017 at 00:00 ×

Rose pun ada juga pakai pink masa raya tahun 2015. Hihi

Balas
avatar
admin
27 January 2017 at 00:01 ×

Owhh Nona suka pink rupanya!

Balas
avatar
admin
27 January 2017 at 00:02 ×

Geram kan. Kalau ade pensil warna macam ni, bahagianya Rose! Haha

Balas
avatar
admin
27 January 2017 at 00:04 ×

Tahun lepas last minit. Last2 cari baju siap ja Rose ni.

Balas
avatar
admin
27 January 2017 at 00:14 ×

Cantik gak tu hijau.

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 15:28 ×

dah 2 thun color blocking
biru + merah
kuning biru
thn ni ingt ingt nk emerald green lah kot. nta beraya ke tidak. x tahu lah lagi.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment