Ticker

6/recent/ticker-posts

Jom follow Cik Rose di instagram! Hanya scan je name tag dan terus follow:

Jom follow Cik Rose di instagram! Hanya scan je name tag di bawah. Assalamualaikum dan selamat malam korang. Eh eh dah follow ke Cik Rose di instagram? Promote diri sendiri kah? Iyaaa. Promote sendiri jer, free! Hihi.

Korang dah try belum yang terbaru dari instagram ni? Boleh buat nametag sendiri. Dengan nametag tu, orang lain boleh terus scan untuk follow kita. Mudah kan!




Haruslah Cik Rose pilih icon bunga Rose. Nama pun Cik Rose kan. Hahaha.. nampak merah membawa gitu! 

Mekar bunganya seperti mekarnya bunga-bunga di Mini Garden Cik Rose! Eh.. 

Ramai kenalan Cik Rose yang dah cuba buat nametag instagram juga. Ada macam-macam warna. Ada macam-macam emoji. Pilihlah ikut kesukaan kita. 

Dah alang-alang korang baca entry ni, followlah sekali.. jangan tengok je uols. Hihi.. Misi mencari follower yang aktif gitu. I like you. You like me. Saling membantu,  like, dan komen kan. Tak ada yang salah pun. 


Post a Comment

1 Comments