Nivea dah ada rangkaian produk untuk baby!

Assalamualaikum dan selamat malam!

Jenama Nivea memang tak asing lagi dengan kita kan. Juga buat Cik Rose. Cik Rose sendiri pernah cuba losyen, deodorant dan krimnya. Memang best! 

Jujur cakap, Nivea ni memang terkenal di kalangan remaja perempuan kan. Nivea juga ada mengeluarkan produk penjagaan wajah untuk lelaki juga.

Tapi, korang tahu tak bahawa Nivea telah mengeluarkan rangkaian produk  untuk si comel! 

Eh eh Cik Rose baru tahu! 

Serius, baru-baru ni Cik Rose ke Watsons. Tengok di rak, eh ada something new la! 

Produk untuk baby yang Cik Rose nampak adalah losyen, shampoo dan lain-lain. Macam best je. Denga warna soft blue tu. 

Tanpa berfikir panjang, Cik Rose terambil losyen ! Kenapa bila masuk Watsons atau Guardiam, asyik ter ter ter aje ni... Susah nak kawal diri! 


Moisturizing lotion dari Nivea Baby. Gentle touch.

Cik Rose dah pakai dan Cik Rose suka! Cepat meresap dan tak melekit kulit.. baunya juga sedap. Tak wangi macam losyen lain, tapi sedap baunya. Bila pakai, terasa kelembutannya. Tiba-tiba rasa comel! Terasa seperti baby gitu. Hahahha... perasannya.. 

Banyak losyen yang Cik Rose dah cuba sebelum ni. Losyen Nivea Baby ni antara yang telah memikat hati Cik Rose. Dengan packagingnya yang comel dan warna yang menarik, telah menambahkan lagi keinginan orang lain untuk mencuba. 

Jujur ni, bukan berbayar. Hikhik. Tak salah kan, untuk Cik Rose berkongsi. Cik Rose pakai, Cik Rose share. 

Oh Nivea, please give some product for me to review. Hihi.. 


9 comments:

  1. alololo tomeynya ada untuk baby jugak da skrang =D

    ReplyDelete
  2. Wah.. Dah makin melebar luas produk nivea..

    ReplyDelete
  3. Produk nivea ni best kan? Saya dialisis pun suka pakai produk nivea sebab serasi :)

    ReplyDelete
  4. wah yeke sis sy baru tau ni..blehla serbu nanti

    ReplyDelete
  5. Cute je losyen untuk baby.. Jgn kata baby..Zaza pun suka kalau bau2 losyen baby ni.. Wangi sangat

    ReplyDelete
  6. Wah, ada untukk baby rupanya. Adik zira pakai ni yang deadoran

    ReplyDelete
  7. Eh
    ..sally pun xtau laa...tak pernah perasan pulak

    ReplyDelete
  8. produk untuk baby mesti bau baby kann.. TB suka kalau baby pakai produk natural macam nivea ni..khas untuk baby kan

    ReplyDelete
  9. aida ada perasan kat jusco.
    memang beli produk nivea utk kakak-kakak.
    tak beli utk baby la, cikrose.
    xde baby dah :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.