Breaking

Thursday, 7 February 2013

SARAPAN DENGAN NESVITA UNTUK LEBIH SIHAT







Amboi, cuba tengok tajuk kat atas tu.. Bukan main lagi tajuknya.. Macam pesanan penaja gitu.. hihihi,..

Sebenarnya, saya ni semangat semalam. Konon-konon nak amalkan bersarapan dengan Nesvita tu. (Sekarang dah tukar nama semula kepada NESTUM---Pek baru). Tapi, lupa pula nak bawak datang office. Alih-alih, makanlah bihun goreng, beli kat cafe.. hihihi..



Ok, Jom sarapan dulu, pastu sambung buat kerja. Nanti akan saya singgah rumah kawan-kawan ye :)
Wait for me :)




20 comments:

  1. Anak-anak kakak ada beli sebelum ini tapi dek kerana manis mereka tak begitu suka ada lagi simpan di dapur rumah kakak. Kakak lebih suka oat Ros..

    ReplyDelete
  2. sy xsuke bancuh, sedap ratah mcm tu je.. hahaha

    ReplyDelete
  3. kenyang skejap jer minum ni..hahahaha..perut org melayu lah kata kan...hehe

    ReplyDelete
  4. Selamat bersarapan...
    AJ buat neslo je....

    ReplyDelete
  5. tekak deqla mmg x leh telan mnde gini.. haha.. bgs tu bekpes ngan nestum.. pemakanan dan diet yg sht..hari ni deqla bekpes mihun goreng gak. ;)

    ReplyDelete
  6. saya pun suka breakfast nesvita dan lunch saya prefer makan quacker oat... ^_^

    ReplyDelete
  7. sedap gak layan nestum pagi2 ni...

    ReplyDelete
  8. kalau minum nesvita yg jenis nestum+oat tu lg bagus. lg cepat serap lemak. hehehe. boleh diet kan

    ReplyDelete
  9. alih2 makan bihun goreng y xmenahan tu kihkihkih

    ReplyDelete
  10. cikna pun suka nestum. campur dalam susu. nyummm..

    ReplyDelete
  11. ya..sdp tp xpena mkn pula lau nesvita...nestum penah la..hehe

    ReplyDelete