SARAPAN DENGAN NESVITA UNTUK LEBIH SIHAT







Amboi, cuba tengok tajuk kat atas tu.. Bukan main lagi tajuknya.. Macam pesanan penaja gitu.. hihihi,..

Sebenarnya, saya ni semangat semalam. Konon-konon nak amalkan bersarapan dengan Nesvita tu. (Sekarang dah tukar nama semula kepada NESTUM---Pek baru). Tapi, lupa pula nak bawak datang office. Alih-alih, makanlah bihun goreng, beli kat cafe.. hihihi..



Ok, Jom sarapan dulu, pastu sambung buat kerja. Nanti akan saya singgah rumah kawan-kawan ye :)
Wait for me :)




Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
7 February 2013 at 08:42 ×

Mv tak sarapan lagi ni

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 08:46 ×

Anak-anak kakak ada beli sebelum ini tapi dek kerana manis mereka tak begitu suka ada lagi simpan di dapur rumah kakak. Kakak lebih suka oat Ros..

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 08:53 ×

sy xsuke bancuh, sedap ratah mcm tu je.. hahaha

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 09:02 ×

kenyang skejap jer minum ni..hahahaha..perut org melayu lah kata kan...hehe

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 09:05 ×

Selamat bersarapan...
AJ buat neslo je....

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 09:19 ×

tekak deqla mmg x leh telan mnde gini.. haha.. bgs tu bekpes ngan nestum.. pemakanan dan diet yg sht..hari ni deqla bekpes mihun goreng gak. ;)

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 09:23 ×

saya pun suka breakfast nesvita dan lunch saya prefer makan quacker oat... ^_^

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 09:35 ×

sedap gak layan nestum pagi2 ni...

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 10:15 ×

kalau minum nesvita yg jenis nestum+oat tu lg bagus. lg cepat serap lemak. hehehe. boleh diet kan

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 10:48 ×

wina suka yg perisa honey!

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 10:48 ×

dah lama x bekpes dengan nestum

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 13:25 ×

alih2 makan bihun goreng y xmenahan tu kihkihkih

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 13:26 ×

suami ciksu suka la :)

Balas
avatar
admin
7 February 2013 at 21:48 ×

cikna pun suka nestum. campur dalam susu. nyummm..

Balas
avatar
admin
9 February 2013 at 09:42 ×

ya..sdp tp xpena mkn pula lau nesvita...nestum penah la..hehe

Balas
avatar
admin
9 February 2013 at 18:18 ×

alamak. tak suka ni hihi

Balas
avatar
admin
13 February 2013 at 13:58 ×

saye suke quaker 3in1..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment