SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0


Assalamualaikum


Ramai yang bertanya macam mana nak check lulus ke tak permohonan BRIM 2.0 bila saya tulis entry ni, BRIM 2.0 MULA DIAGIH ESOK

Ok, pada mereka yang nak tahu sama ada lulus ke tak permohonan mereka, meh saya nak bagitahu.. 

Anda semua boleh lah menghubungi :-


TALIAN HOTLINE : 1-800-222-500

UNTUK BANTUAN RAKYAT. 1MALAYSIA (BR1M),

Waktu operasi : 9.00 pagi hingga 5.00 petang (hari bekerja)




Ni saya nak pesan. Call pada waktu bekerja sahaja ye. Anda hanya perlu bagi nombor ic sahaja. Dan anda akan tahu terus keputusannya. So, Isnin ni boleh call ramai-ramai k.. Nanti tahulah anda berada di kelompok mana dan akan dapat bulan berapa :)



Ok, semoga membantu. Yang berjaya, Alhamdulillah.. 






Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
2 February 2013 at 11:31 ×

untunglah sape yang dapat kan..rezeki..=)

Balas
avatar
admin
2 February 2013 at 12:35 ×

woo... terima kasih info...

Balas
avatar
admin
2 February 2013 at 12:36 ×

boleh apply lagi tak utk indidvidu bujang? terlupa la nak isi...

saya sempat apply utk tel pintar ja...

Balas
avatar
admin
2 February 2013 at 13:40 ×

okeh! terima kaseh! hihihihi

Balas
avatar
admin
Anonymous
2 February 2013 at 17:20 ×

Yahoo!!!!!

Cik Liza

Balas
avatar
admin
2 February 2013 at 21:52 ×

thanks ros,nt nk kol ler,hehe

Balas
avatar
admin
2 February 2013 at 23:20 ×

seronok sape yg dapat tu.

Balas
avatar
admin
3 February 2013 at 08:04 ×

alhamdulillahla pada yg dapat tu kn:)

Balas
avatar
admin
4 February 2013 at 07:53 ×

alhamdulilah..rezeki..hehe

Balas
avatar
admin
4 February 2013 at 10:40 ×

seronok la sapa yg dapat tu hehe

Balas
avatar
admin
4 February 2013 at 10:49 ×

x layak tp tr juga..hahaha..tak tau dapat atau x

Balas
avatar
admin
Anonymous
23 March 2013 at 11:14 ×

Awesome article.

Here is my website :: Movers Dayton

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment