Saturday, 2 February 2013

SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0






Ramai yang bertanya macam mana nak check lulus ke tak permohonan BRIM 2.0 bila saya tulis entry ni, BRIM 2.0 MULA DIAGIH ESOK

Ok, pada mereka yang nak tahu sama ada lulus ke tak permohonan mereka, meh saya nak bagitahu.. 

Anda semua boleh lah menghubungi :-


TALIAN HOTLINE : 1-800-222-500

UNTUK BANTUAN RAKYAT. 1MALAYSIA (BR1M),

Waktu operasi : 9.00 pagi hingga 5.00 petang (hari bekerja)




Ni saya nak pesan. Call pada waktu bekerja sahaja ye. Anda hanya perlu bagi nombor ic sahaja. Dan anda akan tahu terus keputusannya. So, Isnin ni boleh call ramai-ramai k.. Nanti tahulah anda berada di kelompok mana dan akan dapat bulan berapa :)



Ok, semoga membantu. Yang berjaya, Alhamdulillah.. 






14 comments:

  1. untunglah sape yang dapat kan..rezeki..=)

    ReplyDelete
  2. boleh apply lagi tak utk indidvidu bujang? terlupa la nak isi...

    saya sempat apply utk tel pintar ja...

    ReplyDelete
  3. Yahoo!!!!!

    Cik Liza

    ReplyDelete
  4. alhamdulillahla pada yg dapat tu kn:)

    ReplyDelete
  5. x layak tp tr juga..hahaha..tak tau dapat atau x

    ReplyDelete
  6. Awesome article.

    Here is my website :: Movers Dayton

    ReplyDelete

Minta doakan saya dimurahkan rezeki untuk mempunyai zuriat :)
Terima kasih untuk doa itu.
Saya juga mendoakan semoga anda dimurahkan rezeki :)