SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0 | INILAH REALITI

Saturday, 2 February 2013

SEMAK KEPUTUSAN BRIM 2.0






Ramai yang bertanya macam mana nak check lulus ke tak permohonan BRIM 2.0 bila saya tulis entry ni, BRIM 2.0 MULA DIAGIH ESOK

Ok, pada mereka yang nak tahu sama ada lulus ke tak permohonan mereka, meh saya nak bagitahu.. 

Anda semua boleh lah menghubungi :-


TALIAN HOTLINE : 1-800-222-500

UNTUK BANTUAN RAKYAT. 1MALAYSIA (BR1M),

Waktu operasi : 9.00 pagi hingga 5.00 petang (hari bekerja)




Ni saya nak pesan. Call pada waktu bekerja sahaja ye. Anda hanya perlu bagi nombor ic sahaja. Dan anda akan tahu terus keputusannya. So, Isnin ni boleh call ramai-ramai k.. Nanti tahulah anda berada di kelompok mana dan akan dapat bulan berapa :)



Ok, semoga membantu. Yang berjaya, Alhamdulillah.. 







"Ya Allah, terima kasih atas segala nikmat yang telah Kau berikan kepada ku dan keluargaku... Ya Allah, aku mohon padaMu Ya Allah, kurniakanlah zuriat yang soleh dan solehah buatku dan suamiku(Roshazareeza dan Muhammad Sabri). Juga buat semua yang sedang menanti rezeki dariMu Ya Allah. Sesungguhnya Engkaulah Maha Mengasihani HambaMu ini, Ya Allah." :)

14 comments:

Mizz ErMa said... Reply Comment

untunglah sape yang dapat kan..rezeki..=)

umi alya said... Reply Comment

x layak..

Rapunzeel Cikilolo said... Reply Comment

woo... terima kasih info...

Cikgu Ma said... Reply Comment

boleh apply lagi tak utk indidvidu bujang? terlupa la nak isi...

saya sempat apply utk tel pintar ja...

Sue PeLik said... Reply Comment

okeh! terima kaseh! hihihihi

Anonymous said... Reply Comment

Yahoo!!!!!

Cik Liza

elyna mirsada said... Reply Comment

thanks ros,nt nk kol ler,hehe

Chic Na said... Reply Comment

seronok sape yg dapat tu.

QA's ~ mamapapa said... Reply Comment

alhamdulillahla pada yg dapat tu kn:)

sHaRiNa eLyaNa said... Reply Comment

alhamdulilah..rezeki..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said... Reply Comment

seronok la sapa yg dapat tu hehe

Mrs Velentine said... Reply Comment

x layak tp tr juga..hahaha..tak tau dapat atau x

QasehnyaRania said... Reply Comment

tak lyak..dah tahu

Anonymous said... Reply Comment

Awesome article.

Here is my website :: Movers Dayton