EPHYRA : DAY 1

December 28, 2013



Hari ni hari pertama saya minum Ephyra :)
Saya minum waktu pagi.. Dalam pukul 9 pagi tadi. Kena minum time perut kosong kalau pagi.. Kalau malam, sebelum tidur tu.
Sedap rasanya tau.. Perasa oren.. Memang terbaiklah.. Saya bancuh dengan air sejuk.. Siap ikut sukatan tau.. 180 ml je :)

Cantik warna kotak Ephyra ni kan.. Kotak dia tu pun, kalau saya dah habis minum nanti, boleh buat tempat letak barang apa-apa kan, duit syiling ke.. hihi..(eh, baru minum sekali dah fikir nak recyle kotak tu..hikhik)


Cuba tengok kotaknya  ni, cantik kan?...kan...kan....


Ni lah rupa paketnya...


Ni pula Ephyra ku yang siap di shake...


Ok, tu je nak share :)



You Might Also Like

12 comments

  1. Aahh. Cantik. Warna dia pun cantik biru2 gitu

    ReplyDelete
  2. selamat mencuba. smoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Wah wah...mest xsbr nk tgu kesan ephyra kan

    ReplyDelete
  4. wahhh.. jgn lupa snap pict sebelum & selepas guna yep.. :)

    ReplyDelete
  5. Woahhh makin ramai la yg minum Ephyra ni. Nanti share share la result :)

    ReplyDelete
  6. fenomena ephyra sekarang ni... jijah je lom cuba lagi..

    ReplyDelete
  7. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  8. jgn lupa hari hari kena belek muka tgk perubahan tau

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS