LIRIK LAGU SEMALAM NYANYIAN HAZAMA

March 04, 2014



Semalam terimbas di mataku
tarian cahaya di tubuhmu
Semalam bagaikan seribu mimpi
meniti awangan menyisih janji

# Haruskah ku menelan perih janji
Haruskah ku melihat air mata kau mengalir
Kerna semalam....

Semalam makin bersulam kelam
biarpun tak mungkin ku padamkan
Semalam satu senyuman yang hilang
menanti kata sakti mengakhiri

Ulang #

Terpaksa ku melangkah
meninggalkan pintu Syurga kita
takkan bisa kulepaskan dia ...

Kau mengalir kerna semalam ...

Haruskah ku menelan perih janji
Haruskah ku melihat air mata kau mengalir
Kerna berakhir semalam
Namun pasti ku genggam..semalam..selalu..

************

Ni lagu nyanyian Hazama.. First time saya dengan masa tengok cerekarama kat Tv3.. Tajuk drama tu Potret Duka.. Lagu ni lah ost drama tu. Menyentuh perasaan saya.. Cerita tu best.. Lagu ni pun best. Suara Hazama pun best... 



You Might Also Like

25 comments

  1. suara hazama mmg best dan unik....suke gak die dulu mase AF...tp takpenah lah afundi ekekekekeek.....

    skrang ni kalo drama cite die best, kene plak dgn lagu ost best mmg femes terus lagu tu...

    ReplyDelete
  2. x pernah dengar lagi lagu ni...tp suara hazama mmg bess

    ReplyDelete
  3. suara hazama ni memang best berbanding bakat2 lain dari AF kan

    ReplyDelete
  4. o..yang ada kat drama tu ye..pernah la dengar..

    ReplyDelete
  5. xsempat nak tgk drama potret duka tu..best ke?

    ReplyDelete
  6. xsempat nak tgk drama potret duka tu..best ke?

    ReplyDelete
  7. nak cari lagu ni la pulak..hee

    ReplyDelete
  8. nak cari lagu ni la pulak..hee

    ReplyDelete
  9. teringat hazama jadi artis jemputan dlm mlm2012 ...

    ReplyDelete
  10. xpernah dgr lagi lagu nih. nnti nak cekidaut lah hehe

    ReplyDelete
  11. xpernah dgr lagi lagu nih. nnti nak cekidaut lah hehe

    ReplyDelete
  12. xpernah dgr lagi lagu nih. nnti nak cekidaut lah hehe

    ReplyDelete
  13. Mmg best lgu ni...sama dgn saya juga lps tengok drama potret duka terus cari lagu ni utk dlwd. ..hazama terbaik...puas cr lirik ni...br jumpa di cni. Tq.

    ReplyDelete
  14. Mmg best lgu ni...sama dgn saya juga lps tengok drama potret duka terus cari lagu ni utk dlwd. ..hazama terbaik...puas cr lirik ni...br jumpa di cni. Tq.

    ReplyDelete
  15. Mmg bestt...lps tgok drama potret fuka terus terpikat dgn lagu ni...teebaikkk

    ReplyDelete
  16. Lgu ni mmg besttt...slps tgok drama tu terus cari n dlwd..

    ReplyDelete
  17. mendalam sungguh lirik lagu ni..

    ReplyDelete
  18. Bru dgr 2x..dh jrangla dgr lagu skrg...xupdate dh..mmm

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS