Lirik Lagu Knock Knock - Elizabeth Tan


Kakak saya, Along tanyakan saya lagu ni. Ade ke tak?. Dia bagi tajuk Knock Knock. Katanya perempuan yang nyanyi. Haa? Tak pernah dengar pulak. hihi. Maklumlah jarang dengar radio. Lepas tu, saja buka youtube cari lagu ni. Try dengar. Lagu ciptaan Faizal Tahir... Ok la.. Elizabeth Tan ni selalu je buat cover lagu penyanyi lain di youtube.. Jom hayati liriknya. Bolehlah dengar sambil menyanyi kan. hihi.

Lirik Lagu Knock Knock - Elizabeth Tan
Bulan bintang kau janjikan
Tidak aku teruja
Cakap memang mudah
semuanya mampu
Kata manis kau beri
Ku terpikat belum tentu
Cakap memang murah
Oh, kau pun tau
Kiranya kau benar mahu
Kiranya kau benar mahuku
One two ku sayang kamu
Jangan sakiti aku

Knock knock
Mahuku perhatian
Knock knock
Mahuku kau buktikan
Jangan tersalah, jangan tersilap
Jangan abaikan ku
Knock knock
Ku berikan semua
Knock knock
Ku buktikan diriku
Jangan tersalah, jangan tersilap
Jangan abaikan ku
Jaga jaga hati, jaga jaga nanti
Kalau ku hampa, kau kan rasa
Jaga jaga hati, jaga jaga nanti
Kalau ku terluka kau pun kan sama
Bukan mahu tunjuk diva
Bukan nak mengada
Cuma ku tak mahu kecewa selalu
Dan andai apa ku beri
Tidak cukup untukmu
Katakan padaku apa kau mahu

Kiranya kau benar mahu
Kiranya kau benar mahuku
One two ku sayang kamu
Jangan sakiti aku

Knock knock
Mahuku perhatian
Knock knock
Mahuku kau buktikan
Jangan tersalah, jangan tersilap
Jangan abaikan ku
Knock knock
Ku berikan semua
Knock knock
Ku buktikan diriku
Jangan tersalah, jangan tersilap
Jangan abaikan ku
Jaga jaga hati, jaga jaga nanti
Kalau ku hampa, kau kan rasa
Jaga jaga hati, jaga jaga nanti
Kalau ku terluka kau pun kan sama
Satu, haruslah setia
Dua, jangan cakap bohong
Buatku menangis jangan, jangan
Tiga, buatku tersenyum
Empat, pelangi jadi satu
Knock knock
Mahuku hanya perhatian
Knock knock
Mahuku untuk kau buktikan
Jangan pernah kau abaikan ku
Knock knock
Mahuku perhatian
Knock knock
Mahuku kau buktikan
Jangan tersalah, jangan tersilap
Jangan abaikan ku

***********


Previous
Next Post »

22 comments

Click here for comments
17 November 2014 at 17:14 ×

lagu apa nih/?tak pernah dengar pun..

Balas
avatar
admin
18 November 2014 at 11:22 ×

huhuhu akak lg trk tak penah tau kewujudan lagu nih,.... ingatkan lagu omputih tgk tjk tuh

Balas
avatar
admin
18 November 2014 at 18:14 ×

layan... terus search lagu ni..hehee

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 12:17 ×

first time tau...knock knock pon bole jugak buat lagu ek...kreatif btol...hihi

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 15:39 ×

Lagu mcm.mana ye?? Nk kna dgr jugak ni

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 16:00 ×

Kihkih, rasanya lagu ni pun Nad taktau jugak kot. Haizz haha

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 18:44 ×

fest time dgr nih..best gak

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 22:00 ×

lagu terbaru faizal tahir yg bertajuk assalamualaikum tu, entahlah.. kurang menyengat ke telinga ni.

*tetiba cakap pasal FT pulak. hehe.

Balas
avatar
admin
19 November 2014 at 22:43 ×

Rasanya belum pernah dengar lagu ni...

Balas
avatar
admin
20 November 2014 at 13:47 ×

ida tak pernah dgr pulak lagu ni. nak search kat utube lahh hihihhi

Balas
avatar
admin
Jie
20 November 2014 at 15:28 ×

salam singgah. Takpernah dengar pun lagu ni. hehehe

Balas
avatar
admin
21 November 2014 at 00:34 ×

Salam rose.. :)..

Rose, trm kasih yer komen d blog lady sal sireh.. rose berminat? Harganya sangat2 berbaloi n boleh thn sehingga 2 bulan.. boleh juge dgunakn untuk ruam2 pd badan baby.. :)

Balas
avatar
admin
22 November 2014 at 14:51 ×

panjang benor liriknya
mcm campur bahasa j kan

Balas
avatar
admin
23 November 2014 at 00:49 ×

Ermmm xpernah perasan pulak kewujudan lagu ni.

Balas
avatar
admin
23 November 2014 at 20:37 ×

macam best lagu ni yer

Balas
avatar
admin
23 November 2014 at 21:31 ×

xpernah dgr lagi.. ingatkan inglish

Balas
avatar
admin
24 November 2014 at 23:31 ×

sekarang dah ada lagu sendiri kan. takde la asyik cover lagu je pasni. hehe

Balas
avatar
admin
28 November 2014 at 06:00 ×

Elizabeth ni orang ape?
Sore dalam radio cam melayu je.
Baru semalam terperasan ada lagu ni.

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment