Perfume dari Dexandra jadi pilihan ramai kerana bau yang tahan lama dan harga yang murah

March 18, 2017

Kat mana nak beli Perfume Dexandra | Assalamualaikum.

Hai, buat ape tu? Cik Rose doakan anda semua diberikan kesihatan yang baik. 

Hari Sabtu. Ramai yang ambil peluang bawa keluarga keluar bersiar-siar. Eh, dah ada yang mulakan perjalanan balik kampung? Moga selamat tiba ke destinasi yang dituju.

Bukan mudah nak cari perfume yang sesuai dengan kita. Nak cari yang tahan lama wangiannya. Lagi nak cari yang boleh dibawa solat. Lagi, nak juga bau setanding perfume antarabangsa. Ha, banyak aspek yang kita fikirkan. 

Bila kita dah jumpa yang serasi dengan kita, nak beli lagi mahal kan. 

Eh jangan risau. Dexandra kan ada! Cik Rose tak cakap yang wangiannya 100 peratus sama. Tapi, itulah yang dikatakan pelanggan-pelanggan Dexandra. Bau yang sama! Tahan lebih 8 jam. Emmmm ni yang best ni! 


Tengoklah antara wangian yang ada. Cik Rose paling suka Midnight Fantasy tu. Emmm sweet like candy. Korang suka yang mana? 

Ada yang suka fruity, flora, woody, fresh dan lain-lain. Citarasa kita tak sama kan. 

Ha kat bawah ni, buat mereka yang sukakan bauan Rose. Damai hati bila sembur bauan roses ni kan. Segar je rasa!


Cik Rose kongsikan Top 10 perfume Dexandra. Jadi pilihan ramai para pelanggan Dexandra. 


Kat mana nak beli Dexandra Perfume? 
Jom beli dari Cik Rose. Cik Rose sedia membantu. 
Whatsapp Cik Rose yer : 0194964553

Berapa harga Perfume Dexandra 2017? 
1 botol hanya RM 65. Tambah postage RM 8 (sm) dan RM10 (ss)


Eh sekarang ada promosi beli 2 botol RM120. Bolehlah kongsi dengan kawan-kawan atau family. 

Jom kekal mewangi bersama Cik Rose.

Jangan lupa whatsapp Cik Rose kalau nak beli Perfume Dexandra yer.


You Might Also Like

0 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS