Breaking

Monday, 4 June 2018

BELI TUDUNG ANAK-ANAK YANG CANTIK DAN MURAH DI TUDUNG SICOMEL

Assalamualaikum. 

Hari Raya makin hampir. Tak ada masa dah nak shopping kan, sebab mesti ramai yang sedang bersesak-sesak di luar. Bukan semua orang ada kesempatan nak shopping di luar. Dengan anak-anak yang nak ikut lagi. Kang ada juga yang balik rumah dengan tangan kosong, tak sempat membeli anak dah mula mengamuk. hihi.

Jangan risau. Cik Rose ada penyelesaiannya. Beli je dari TUDUNG SI COMEL.

Tudung-tudung yang dijual di Tudung Sicomel ni memang selesa dipakai, sesuai untuk anak-anak yang baru belajar menutup aurat dan juga untuk anak gadis remaja yang pentingkan keselesaan dan corak menarik. Yang penting, harganya murah. Kalau ada diskau, fuhh lagi berbaloi!


Sparkle Series ini design PALING EKSKLUSIF, PALING CANTIK, PALING LUARBIASA di antara semua tudung kanak² yang ada!
Sparkle Series direka istimewa dengan 14 pilihan warna cun dan 3 saiz pilihan! Semua warna memukau mata jatuh ke hati!

Rekaan kali ini dibuat setelah kita kaji permintaan selama 3 tahun dan akhirnya terhasillah:
 Tudung Syria untuk anak kecil berumur 6 bulan hingga 4 tahun yang baru belajar memakai tudung supaya lebih selesa dan kemas.
 Tudung Shawl Dua Muka untuk umur 4 tahun hingga dewasa supaya kelihatan lebih bergaya.

Jom  tengok apa KELEBIHAN Sparkle Series yang luarbiasa ni :
✓ 2 design untuk peringkat umur berbeza.
 Tudung Shawl boleh dipakai kedua² bahagian tudung, dalam dan luar dengan rekaan berlainan seperti 2 tudung yg berbeza. Beli 1 tudung macam 2 tudung!
 Bahagian depan tudung ada 'gold dust effect' dan 'METAL TAG' yang ekslusif.
 Bahagian belakang tudung ada corak bunga printed dengan 'rhinestone' yang bersinar.
 Semua sparkle series tidak memerlukan sebarang pin.
 Dihasilkan dengan penuh kasih sayang daripada material Lycra berkualiti tinggi yang kemas, selesa, sejuk dan tidak jarang.
 14 pilihan warna yang pastinya menepati citarasa!

Cantiknya. Cakap je tema apa tahun ni. Insyaallah ada yang menepati citarasa kita!


Instant Shawl Kupu-kupu  adalah Instant Shawl Hybrid Istimewa TudungSiComel yang dijahit secara Dwi - Warna menggunakan materiel Cotton Prada Original  ( Import ) Istimewa LEMBUT dan SELESA
Ianya mampu membuatkan Si Comel tampak lebih KEMAS  dan COMEL  
Sayap tepinya dijahit terus dan dihasilkan khas dengan material chiffon dwi-warna istimewa kanak-kanak. Ini bagi memastikan ianya MUDAH dipakai, TIDAK PERLU menggunakan pin, merenggang,  LEMBUT dan pastinya SELESA 


KEISTIMEWAAN INSTANT SHAWL KUPU-KUPU
  • Material Cotton Prada Original yang diimport khas dan ianya  lembut serta gebu-gebu
  • Sarungkan sahaja. -Instant shawl tidak perlu menggunakan pin. Mudah dan Selesa
  • Kain kapas lembut mudah digosok
  • Potongan (Cutting)  khas yang Selesa dipakai 

Banyak lagi pilihan yang ada di Tudung Sicomel ni. Yang Cik Rose tunjuk ni sikit jer kan. Korang bolehlah tengok katalog tudung di sini : TUDUNG SI COMEL


Mesti rambang mata nak pilih. Yang penting, boleh relax-relax shopping di rumah. Siap boleh tunjukkan pada anak, nak yang mana satu. Yang mana menjadi idaman kalbu. hihi. 


5 comments:

  1. comel betul... skrg ni mcm2 pesen tudung utk anak2... mudah nk pakai tp ttp sopan n cantik

    ReplyDelete
  2. alahai comel.
    skang ni sgt mudah nak cari tudung utk anak kan.
    stylo sgt. alhamdulillah.
    menggalakkan anak bertudung.

    ReplyDelete
  3. comel2kan design tudung si comel ni..ciktom baby kecik lg..kalau x dah beli jgk..hihi

    ReplyDelete
  4. comel2 laa budak2 skrang nye tudung2. zaman kite kekecik ehhee tudung kita tu tudung mak mak yang lama ahahaha.. senget benget pakai =P

    ReplyDelete