BERDOALAH ...

Wednesday, February 27, 2013
Berdoalah.. Itulah senjata kita, orang Islam..     Jangan pernah berputus asa.. Kadang kita jatuh dan rebah, hati kita di rundun...
Read More

JOM MINUM AIR MASAK

Monday, February 25, 2013
Selamat pagi...  Oh, hari Isnin.. Saya suka sangat hari Isnin.. Permulaan hari bekerja setelah 2 hari bercuti kan.. hihii.. (sukaa...
Read More

JOM SEMAK SLIP GAJI

Friday, February 22, 2013
Hari ni 22.02.2013. Hari Isnin minggu depan, 25.02.2013 kita gaji.. Untuk yang kerja kerajaan je lah kan.. Sementara menunggu hari gaji...
Read More

SAKIT GIGI LAGI

Thursday, February 21, 2013
  Kerja banyak hari ni.. Tapi, tak boleh nak tumpu perhatian.. Sakit gigi lagi.. Aduhai.. Berulang lagi.. Dari pagi semalam.. Mula -m...
Read More

PETUA RAWAT DENGKUR

Wednesday, February 20, 2013
Ada tak teman-teman yang susah nak tidor malam? Kita perlu dapatkan tidur yang berkualiti. Barulah kita bertenaga dan rasa sihat keesokk...
Read More

SUSAHNYA BERKATA TIDAK !

Wednesday, February 20, 2013
Kenapa saya ni susah untuk berkata "tidak"  ? Kadang kala saya berhadapan situasi yang memerlukan saya untuk berkata tidak. N...
Read More

GAME : PUDDING BATTLE

Tuesday, February 19, 2013
Time rehat sekarang ni. Yeay dah pukul 1... Jom...jom kita main game. hihi. Sekarang ni, saya dah suka main game ni kat phone. Ala-ala b...
Read More

AIS KRIM PILIHAN

Tuesday, February 19, 2013
Sedapnya kalau dapat makan ais krim. Siapa nak belanja saya makan ais krim,? Sila angkat tangan ye. Aik, tak ada pun yang akan tangan ...
Read More

25 NAMA RASUL

Tuesday, February 19, 2013
Selamat pagi. Apa khabar semuanya? Moga semuanya sihat sejahtera. Alhamdulillah, kita dipanjangkan usia lagi. Di pagi yan indah ini, ...
Read More

ROJAK CAMPUR

Monday, February 18, 2013
Wah, cuba tengok tajuk kat atas. Bukan nak cerita pasal makanan tau. hihi. Tak tahu nak letak tajuk apa sebenarnya. Macam-macam nak ceri...
Read More

RAHSIA ANAK KEDUA

Sunday, February 17, 2013
Ok, bersempena hari ni hari Ulangtahun Kelahiran Suami saya. Saya nak share sikit benda ni. Tadi masa online FB, jumpa Rahsia Tentang An...
Read More

SELAMAT BERCUTI

Sunday, February 10, 2013
Di kesempatan ini, saya nak ucapkan Selamat tahun Baru Cina kepada yang menyambutnya ye.. Dan juga selamat bercuti :) Sebagai peminat ...
Read More
Powered by Blogger.