Ticker

6/recent/ticker-posts

Lirik Lagu Off Day ALTIMET (Ft. Yuka Kharisma)

Lirik Lagu Off Day ALTIMET (Ft. Yuka Kharisma) 





Ini masa luang masa bukan buang saja 

Terus terang aku penat juang jasa 

Bukan malas rehat kejap 

Lepak dengan orang-orang yang terdekat 


Apa plan keluar ke duduk rumah 

Apa-apa boleh asal tak gi kerja sudah 

Apa plan futsal ke bola padang 

Apa-apa boleh bro dada aku lapang 


Dah berapa hari kerja all day 

Jadi hari ini aku off day 

Esok-esok jadi boss-ey 

Suka hati hari-hari boleh off day 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Kejap silent-kan phone 

Aku malas angkat bro leave me alone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Aku tak nak keluar man 

I’m gonna stay home 

Welcome to my off day zone 


Aye bae hari ni tak payah masak 

Nak makan apa pegi tanya anak-anak 

Nak pesan apa boleh saya pegi beli 

Tapau teh ais untuk kita ikat tepi 


Cepat pergi cepat balik 

Pesan dulu pergi sana pandu ambik 

Lebih tak pe kurang jangan 

Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan 


Dah berapa hari kerja all day 

Jadi hari ini aku off day 

Esok-esok jadi boss-ey 

Suka hati hari-hari boleh off day 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Kejap silent-kan phone 

Aku malas angkat bro leave me alone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Aku tak nak keluar man 

I’m gonna stay home 

Welcome to my off day zone 


Rehat fikirkan yang esok 

Kita layan hari Ini 

Lain hari aku sibuk 

Tak selalu macam gini 


Hustle demi hasil 

Untuk mama anak dan bini 

Sampai tiap-tiap hari 

Aku chill macam gini 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Kejap silent-kan phone 

Aku malas angkat bro leave me alone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Aku tak nak keluar man 

I’m gonna stay home 

Welcome to my off day zone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Kejap silent-kan phone 

Aku malas angkat bro leave me alone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Aku tak nak keluar man 

I’m gonna stay home 

Welcome to my off day zone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Kejap silent-kan phone 

Aku malas angkat bro leave me alone 


Semestinya lebih mudah 

Hari ni kita tenang 

Aku tak nak keluar man 

I’m gonna stay home 

Welcome to my off day zone

Post a Comment

0 Comments