SIARAN LANGSUNG PERNIKAHAN MIRA FILZAH DAN WAN EMIR DI TV3 MALAM INI

SIARAN LANGSUNG PERNIKAHAN MIRA FILZAH DAN WAN EMIR DI TV3 MALAM INI. Ramai yang berteka-teki tarikh pernikahan Mira Filzah bersama pilihan hatinya, Wan Emir. Ada yang menjangkakan Oktober ini.

Beberapa hari yang lalu, tular gambar Mira Filzah dan adiknya di Majlis Khatam Alquran. Kemudian, majlis pernikahan dan resepsi adiknya. Bila pula giliran Mira ni? Pelakon dan pengacara jelita, Mira Filzah mengesahkan bakal melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan hati, Wan Emir Astar Wan Mohammad Khair-il Anuar di sebuah pusat konvensyen di Bukit Kiara, malam ini.

Alhamdulillah. Tahniah Mira Filzah dan pasangan.Berseri wajah Mira Filzah. Manis senyumannya!
Ada tak peminat Mira kat sini?

Siaran Langsung Pernikahan Mira Filzah di TV3.

Dibawa secara eksklusif, majlis pernikahan Mira dan Emir boleh disaksikan melalui program MBuzz siaran TV3 pada jam 9 malam selama 10 minit. Dan siaran langsung majlis pernikahan boleh disaksikan di akaun YouTube TV3, mulai jam 8.30 malam.Tahniah Mira Filzah. Alhamdulillah, bertemu jodohnya. 

Mira juga berlakon drama Bidadari Kiriman Tuhan bersama Zul Ariffin. Drama ini ditayangkan di Astro Ria,jam 10 malam. 1 Comments

  1. alhamdulillah, moga semua berjalan lancar... bagus dia ni, takde gosip-gosip dok berpeluk bergedik masa sebelum kawin, simple je akak suka

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post

THANKS