PG MALL | Shopping Online dengan pelbagai tawaran diskaun di PG Mall

PG MALL | Shopping Online dengan pelbagai tawaran diskaun di PG Mall

Assalamualaikum. Shopping sebagai satu terapi. Ya, sebut sahaja shopping,  ramai yang tersenyum. Seronok kan shopping. Nak tahu tak, sekarang ni ramai yang suka shopping online. Lebih mudah.  Pilih sahaja apa yang kita mahu, bayar dan tunggu barang sampai. Semudah A,B,C!


Barang keperluan harian pun, Cik Rose beli online sekarang. Banyak pilihan, jimat masa, dan jimat tenaga. Tahu-tahu, dah sampai depan rumah. Tambahan pula, dalam keadaan kita sekarang ni kan. Kena kurangkan ke tempat-tempat yang sesak.


Emm nak shopping online di mana? Kalau boleh nak membeli di platfom yang boleh dipercayai. Jangan risau. Jomlah cuci mata di PG Mall.




APA ITU PG MALL?


Untuk pengetahuan korang, PG Mall ditubuhkan  pada tahun 2017,  dan ia merupakan salah satu cabang perniagaan atas talian (E-Commerce) yang menyediakan platform terbaik No.1 di Malaysia yang menggunakan ConsuMerchant Concept. Berdasarkan laporan yang dinyatakan oleh iprince insight, PG Mall merupakan salah satu dari TOP 3 laman web marketplace yang paling banyak dikunjungi di Malaysia. Wow!

 



Ada apa di PG Mall?


Pelbagai barang yang dijual di platfrom PG Mall ini dari barangan keperluan harian, barangan dapur, elektronik dan banyak lagi. Memang rambang mata ni kalau buka website PG Mall tau. 


Korang boleh mengakses melalui laman web http://pgmall.my ataupun melalui aplikasi telefon pintar yang boleh dimuat turun melalui App Store atau Google Play. Semuanya dihujung jari sahaja. Yang menariknya, korang boleh membuat pembayaran melalui ewallet dan pembayaran atas talian.





Kempen barangan tempatan! Ya, support local product. Yang bestnya promosi ni berlangsung dari Julai hingga Disember 2020. 6 bulan tau. Pelbaga barangan keperluan rumah ada, tinggal nak pilih je ni. Siapa lagi yang nak berikan sokongan, kalau bukan kita kan. #BarangBaikBarangKita .

 

Korang boleh gunakan kod promosi di bawah ya sebelum buat pembayaran.

 

Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50

Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100

 

Korang boleh ke https://pgmall.my/proudly-local-campaign .



Pembayaran Atas Talian di PG Mall.





Public Bank


Sah dari  5 Oktober  hingga 31 Disember 2020.

Eksklusif untuk pelanggan baru.

Potongan 20% , perbelanjaan minimum sebanyak RM 30 (terhad  RM 20)

Tersedia di website Public Bank! 





Maybank QRPAY


Sah dari 12 Oktober hingga 11 November 2020.

Eksklusif untuk pelanggan baru sahaja.

Nikmati potongan sebanyak RM3 apabila korang berbelanja

sekurang-kurangnya RM15.





Huawei


Eksklusif untuk pelanggam baru sahaja.

Nikmati potongan sebanyak RM3 dengan pembelian minimum

Sebanyak RM15.

Tersedia melalui aplikasi Huawei.




 Oppo


Sah dari 5 Oktober hingga 31 Disember 2020.

Hanya kepada pelanggan baru.

Potongan RM3 dengan perbelajaan minimum sebanyak RM15.

Tersedia di Aplikasi Oppo.



Apa lagi, jomlah shopping online di PG Mall. Memang berbaloi-baloi uols. Korang mesti puas hati punya. Klik link di bawah ya. :

https://pgmall.my/home

 

 

 

Untuk maklumat lanjut, boleh terus ke media sosial PG Mall seperti di bawah :


Website: www.pgmall.my 

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram: https://t.me/pgmallofficial001

 

 

 


#PGMall #PublicBank #MaybankQRPay #Huawei #Oppo #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u


1 comment:

Powered by Blogger.