SIARAN LANGSUNG MALAYSIA VS TAJIKISTAN DI ASTRO ARENA DAN TV9 PADA 25 SEPTEMBER 2022 (9 MALAM)

SIARAN LANGSUNG MALAYSIA VS TAJIKISTAN DI ASTRO ARENA DAN TV9 PADA 25 SEPTEMBER 2022 (9 MALAM). Saksikan final King’s Cup 2022, perlawanan antara Malaysia menentang Tajikistan. 

TONTON ONLINE SECARA LIVE 

Malaysia vs TajikistanSudah pasti ramai yang tak sabar untuk menyaksikan perlawanan akhir malam ini. Semoga berjaya buat skuad negara. Kami rakyat Malaysia sentiasa akan memberikan semangat buat anda! 


Berikut merupakan petikan pada sidang media Pra Perlawanan: 


“Kami sangat gembira untuk sampai ke peringkat akhir. Saya akan membimbing pemain supaya mereka membuat persedian yang rapi dan ini dapat dijadikan satu kenangan yang bermakna, untuk bermain di final. Saya akan mempersiapkan strategi untuk pemain mencapai kejayaan.”

— Kim Pan-gon, Ketua Jurulatih Malaysia
“Pertama sekali, untuk memakai lencana ini dan untuk menyarung jersi hitam-kuning adalah satu penghormatan yang besar. Kami faham betapa rakyat Malaysia inginkan kemenangan piala ini. Kami sebagai pemain juga mahu kemenangan setiap kali bertanding. Itulah mentaliti yang kami akan bawa dalam perlawanan final.”

— Brendan Gan, pemain Malaysia


“Kami hormati Malaysia. Sebuah pasukan yang kuat dan serius di Asia sejak kebelakangan ini. Pemain kami mempunyai karakter. Percayalah, ini yang jadikan kami bahaya (buat lawan)”

—Petar Segrt, Ketua Jurulatih Tajikistan


“Yang penting sekali,  pemain semuanya sudah bersedia. Barisan kejurulatihan bekerja keras untuk mengatur strategi dan kami berusaha untuk menerjemahkannya dalam perlawanan final.”

—Yatimov Rustam, pemain Tajikistan


#harimaumalaya 


Post a Comment

Previous Post Next Post

THANKS