RANK ALEXA : 1 - INILAH REALITI

Wednesday, 29 January 2014

RANK ALEXA : 1



Tengok ramai blogger yang dah check.. Saya pun teringin jugak.. Baru petang ni berkesempatan nak check.. 

Inilah dia pencapaian blogku sayang, http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/



Tapi, memang jauh lagilah nak kejar ke angka yang terbaik... Apa pun, segalanya mungkin kalau kita berusaha kan?.. Wah..ayat positif gitu :)

Korang tak nak try ke?..

Cubalah check.. hihihi..

Kalau nak check, klik SINI..



18 comments:

  1. Okeylah ni sy x pernah cek pun sy punye ntah2 lg jauhhhh

    ReplyDelete
  2. tahniah yea :) top 10,000 bloggers

    ReplyDelete
  3. malu nak check.. sbb xda dlm senarai..hehhehe

    ReplyDelete
  4. Salam, wah, ranking awk lagi atas drpd saya. saya masih yg ke sejuta lebih al over the world dan sebelas ribu sumthing di malaysia. Heheh.. Saya doakan awak pregnant.

    ReplyDelete
  5. wahh jakun lieya tgk ros...laju2 tekan nak cube gak heheeheheh....

    ReplyDelete
  6. lama ta ksinggah..wah ok tu bwh pda 10k..hihi

    ReplyDelete
  7. Saya kalo check tah2 takde no. hehe..=)

    ReplyDelete
  8. wahh ok la tu rose.. deqla lagi la tersasar jauh tau.. 10k lebih hokay! hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Selalu jugak check. Macam biasalah sis. Setiap hari rabu. Kadang-kadang naik. Kadang-kadang turun. Depend dengan jumlah entry and pageview. Huhu.

    ReplyDelete
  10. Ok nak p check :)
    Konpem lagi teruk :D

    ReplyDelete
  11. Ptma kali bt ea..nice2x..pasni bkh nek lg ;)

    ReplyDelete
  12. jap nk pi check. dh lama x check. hihi

    ReplyDelete