TAHNIAH ADIK PUTERI BALQIS !


Tahniah, tahniah dan tahniah!
Itu je nak cakap buat adik comel kita ni, Puteri Balqis. Lakonan dia memang mantap pun kan... Suka tengok dia berlakon. Nak nak lagi kalau watak menangis tu. aduhai.. Kita yang tengok ni pun tersedu-sedan ikut menangis :(

Pelakon Wanita Terbaik (Drama) di Anugerah Skrin 2014 !


SUMBER : IG

Kecik-kecik dah rangkul anugerah ni.. Terbaiklah dik!


Previous
Next Post »

24 comments

Click here for comments
8 November 2014 at 03:23 ×

Kecik2 da dpt anugerah kn ;)

Belog Miss Balqis

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 06:17 ×

saingan miasara le ni :D dah ramai pelakon cilik yang baru baru hihi..

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 08:38 ×

rezeki die. thn lps pon die mng kan? tp mmg terbaik lakonan die kan :)

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 09:17 ×

yes... dia ni memang cute!!!

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 09:27 ×

Hebat lakonan adik Puteri Balqis ni kannn...

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 09:58 ×

Si Balqis ni memang pandai berlakon :)

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:00 ×

sis JM dgr dia ckp baeri ucapan semlm pun woww...adik ni mmg berbakat lah

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:10 ×

comel sangat,tahniah!
harap dpt jaga kecomelan hingga dewasa.. ^^ dia mmg menjiwai watak

Balas
avatar
admin
8 November 2014 at 11:53 ×

Mmg murah rezeki.adik.balqis ni kak.. tgk lakonan dlm saloma tu.. pandai berdialog style org lam3 lak tu..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 14:53 ×

dalam banyak2 pelakon kanak2, balqis je yg saya suka :)

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:16 ×

@Cik Balqistu lah, siapa sangka kan?

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:16 ×

@CT Humairahtapi, bagi Ros adik Balqis ni lagi best, menjiwai watak walau kecil lagi tu..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:17 ×

@CXopportunitiestak pasti. tapi tu rasanya macam pelakon kanak-kanak. tahun ni dia menang kategori wanita, sebab dia pelakon utama..

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:18 ×

Dah besar jangan jadi sexy macam makcik2 kat Anugerah Skrin tu ye.
Kecik2 ni takpe lagi.

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:18 ×

@Farrah MFA'a.. tiap kali ada drama yang adik Balqis ni berlakon, mesti Ros nak tengok .

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:18 ×

@nana lienajawab bagi pihak dia, tq, tq. ihihihi

Balas
avatar
admin
9 November 2014 at 15:19 ×

@hidayu ayumieyup. tu lah kan. tak ramai yang boleh bawak watak macam dia bawak kan..(kanak-kanak)

Balas
avatar
admin
11 November 2014 at 23:42 ×

Omey ngat dia niiii.

Balas
avatar
admin
12 November 2014 at 11:23 ×

memang bagus dia ni..dia dengan mia sara MV tengok dia lebih berbakat

Balas
avatar
admin
16 November 2014 at 19:35 ×

tu lah.. rezeki dia kan ;)

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment