DAY 6 : 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER - GAMBAR BERMAKE UP @ TANPA MAKE UP

January 12, 2017

Assalamualaikum.

Untuk entry sebelum ni, sila ke sini yer --->>31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Cabaran hari ke enam pula ialah gambar bermake up atau tanpa make up. 

Sebenarnya Cik Rose memang jarang bermake up. Setakat letak bedak biasa dan blusher jer. Pastu letak lipstick. hihi. Tak pandai sangat nak make up tau. 

Dek kerana ada cabaran ni. Gambar bermake up atau tanpa make up, jadi Cik Rose pilih letak gambar bermake up lah. Tu pun make up masa kahwin jer. Kalau gambar tak make up, hari-hari pun ada. Boleh tengok je di fb atau ig. hihi.

Tadaaaa :

Best tengok orang yang pandai make up ni tau. Cik Rose selalu jugak tengok tutorial make up di youtube. Best je. Nampak senang. Tapi, susah sebenarnya bagi Cik Rose. Teringin nak join kelas make up. Bukan nak make up orang, tapi untuk diri sendiri. 

Ok, sekian cabaran hari ke 6 dari Cik Rose.

Korang kalau buka youtube, jangan lupa subsribes channel Cik Rose yer --->>> CIK ROSE DI YOUTUBE

#jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger


You Might Also Like

0 comments

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS