31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER

Assalamualaikum.

Hari ni Cik Rose baru berkesempatan nak libatkan diri dalam 31 Days Challenge By JDT Blogger ni. Sebelum ni agak sibuk sedikit. hihi. Biasalah awal tahun ni banyak benda Cik Rose nak uruskan. 

Kat bawah ni, ada tertera cabaran-cabaran yang perlu di sahut. Hikhik.



Kalau korang pun nak join, klik je banner kat atas ni yer. Segala informasi dan syarat-syarat boleh lihat di entry tersebut.

Jomlah join ramai-ramai :)

Dengan rasminya Cik Rose umumkan yang Cik Rose join 31 Days Challenge By JDT Blogger.

LINK penyertaan 31 DAYS CHALLENGE BY JDT BLOGGER



Selamat membaca!

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
10 January 2017 at 12:03 ×

waaaaaa boleh tahan dia punya cabaran tuh... apa lg cik rose

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 11:05 ×

ada tarikh ttup ke tak ni erk?
aci lah erk nk join..
jap nak panas enjin lah kalau boleh

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 11:08 ×

tak sempat dah nk join lagi 2 hari jah..
kalau buat entry back dated, boleh tak?

Balas
avatar
admin
2 February 2017 at 11:45 ×

dah nak sampai ke penamat dah..

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment