Jom Follow Cik Rose di Media Sosial - Promote Akaun Sendiri

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, hari ni 1 Januari 2017. Permulaan bagi cerita 2017. Kita yang bakal melakar ceritera masing-masing. Lukiskan dengan indah agar corak yang terhasil membawa kesan positif dalam perjalanan hidup kita nanti.

Ok, hari ni Cik Rose nak promote laman sosial sendiri. hihi. Siapa lagi nak promote, kalau kita tak gerakkan, kan?

Ok pertama facebook CIK ROSE . Korang klik jer gambar di bawah ni yer. Cik Rose gunakan nama Roshazareeza Ruslan




Ini pula instagram CIK ROSE. Cik Rose gunakan nama roshazareeza_ruslan




Follow jugak twitter CIK ROSE tau. Id Cik Rose ialah @Roshazareeza


Cik Rose dah ada channel youtube jugak. Jemput subscribe yer. Di channel Cik Rose



Sudi-sudilah follow yer. Kita berikan sokongan di antara satu sama lain. Korang klik jer gambar yang Cik Rose sertakan tu yer.

Terima kasih korang!



Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
1 January 2017 at 14:30 ×

aktif betul cik rose ye..hehe.saya cuma aktif twitter dan blog.tu pun penat

Balas
avatar
admin
3 January 2017 at 02:47 ×

Haiiiii Cik Rosee.. Hehehe. Uyul dah follow semua. mueheehhe

Balas
avatar
admin
4 January 2017 at 15:58 ×

dah follow cik rose hehehe

Balas
avatar
admin
5 January 2017 at 14:05 ×

wahhh..makin aktif la. alhamdulillah

Balas
avatar
admin
5 January 2017 at 16:17 ×

aida xde insta ke apa ke.
fb jer ada.
nanti aida send request ekk...

Balas
avatar
admin
Thanks for your comment